Idrettsskolen 2011 en suksess

Nøtterøy Håndball Elite gruppes første idrettsskole er gått over i historien.

Først av alt vi vi rette en stor takk til barna, for den idrettsglede og iver dere viste oss alle. Dernest vil vi rette en takk til de foreldre som valgte å sende barna til vår idrettsskole, for deres håpefulle har fylt vår hverdag med glede og mange gode minner.

Kanskje har denne uken gitt oss en ekstra dimisjon i vårt eget spill, kanskje er deres barns glede ovenfor oss det lille ekstra som gjør at vi begynner å vinne nå. Hvem vet, uansett kan dere gi deres barn kredit for seieren hvis vi vinner på søndag.

Vi håper og tror at barna har delt den gleden med dere når de kom hjem, som de viste oss. Vi håper og tror at vårt bidrag har vært at de ønsker å drive med mer fysisk aktivitet, uansettet hvilken idrett de velger. Vi håper selvfølgelig at flest mulig finner veien til håndballbanen, men uansett valg så håper vi de fortsetter med en eller annen fysisk aktivitet.

Vi minner også om kampen mot Sandefjord søndag 9. oktober kl. 16.00. Alle barna har fått en fribillett. De har også muligheten for å ta med seg to voksene (over 16 år) og betale for en. Dette kan være mor og far, bestemor og bestefar, en av foreldrene og større søsken osv. Uansett hvis de kommer sammen med to stk. så betaler man kun for den ene.

Takk for denne gang og på gjennsyn.