Seier som annonsert …

Vi visste vi var bedre og tiden i kampen ville telle til vår fordel.

Skal vi sette et minus i margen så er at vi lot oss dra ned litt til Sandefjords tempo, men i håndball deles ikke ut stilkarakterer, bare poeng. I oppskriften lå det ikke at vi skulle ramle ned på Sandefjords nivå og tempo. Nettopp to poeng var det vi trengte for å være med Postenliga toget som nå er kommet skikkelig i fart.

Nøtterøy med fullkontroll 60 minutter.
Vi gikk direkte i ledelsen og ble der kampen ut. Etter at vi tok ledelsen 1-0 og 2-0 kom aldri Sandefjord nærmere enn 1 mål underveis i kampen. De gangene Sandefjord kom ett mål bak skrudde Nøtterøy opp tempoet og vips så var det både tre og fire mål foran.

Vi må nok være mer skjerpet gjennom hele kampen mot Haslum hvis poenghøsten skal fortsette, men med de klare fremgangene som laget har hatt i de siste ukene så bør ikke ett poeng eller to være umulig til onsdag.

Vi holdt hva vi lovet
Vi lovet fest og underholdning, og fest ble det. Vi ser riktignok at det er ting vi kan forberede oss på ennå, men du verden for en ramme det er blitt rundt kampene i Nøtterøyhallen og ikke minst takket være dere som publikum.

Det har blitt uttalt tidligere at Tønsbergregionens tilskuere er trauste og kjedelig, de snaue 1000 tilskuerne som var tilstede i hallen i går motbeviste det. Vi opplevde temperatur på tribunen når vi fikk dommer avgjørelser som virket horrible, applaus når vi fikk servert flyvere og andre frekkiser. Det begynner å svinge virkelig bra i hallen nå. For laget betyr den støtten dere gir enormt.

Det ble publikumsrekord til tross for grisevær.
Mange hadde kanskje fryktet at supporterne skulle svikte i takt med uteblitte poeng, men den gang ei. Selv et skikkelig grisevær hindret ikke supporterne å finne veien til hallen. For publikum var det kanskje like greit at vi ikke vant til 20 i stil, det er mer moro å se på kamper hvor man føler den lille usikkerheten og spenningen helt til sluttsignalet går. (Bare hjemmelaget vinner)

Vi fremstår som et lag
Kritikken som er blitt reist i innledningen om at enkelte spillere tenker litt for mye på seg selv, og ødelegger for laget kunne skrinlegges i søndag. Den som kanskje har fått mest pepper er Maximillian, men i går leverte han flere innspill til medspillere enn i de fire første kampene til sammen. I tillegg til å gjøre medspillere gode er han fremdeles måljeger nr. 1 i Nøtterøy og med 10 fulltreffere i går troner han på topp tre listen både når det gjelder antall mål og snitt pr. kamp. Kjetil Strand leder med fire mål og 25 % av sine må satte han i mot Nøtterøy.

Gledelig er det at Jonas Rennemo også har fått stilt inn skuddarmen, i går ble det 8 mål.  Totalt meldte 8 spillere seg på scoringslisten i går. I mål leverte både Hreidar og Tarjei med innpå 50 % redninger.

Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, og håper at ennå flere finner veien til Nøtterøyhallen.

I dagens bilde kavalkade har vil valgt å drysse litt gull over spillerne. For resultatet for oss, både sportslig og publikumsmessig, var god som gull.