Nær oddsbombe

Vi tapte, men er ikke nedbrutte etter tapet mot Haslum.

På forhånd var Haslum storfavoritter antydet at de skulle banke oss. Vel det ble tap men ikke det vi kaller real bank. Når Haslum skriver på sine hjemmesider «Kampen var et steg i riktig retning i forhold til prestasjonen mot BSK/NIF. Forsvaret er til tider veldig bra.”, ja da har vi grunn til å være fornøyd tross tap. De fremhever sitt forsvarsarbeid og vi setter inn årsrekord med scorede mål mot dem i deres lekestue, jo dette lover bra.

Vi kommer tilbake og tilbake.
Det som kanskje imponerte mest i denne kampen er at vi mister ikke hode totalt fordi om vi kommer fire og fem mål bak, vi klarer gjentatte ganger å hente det inn. Dette vitner om at hodene begynner å fungere sammen med det fysiske spillet.

Feil i angrep ble hardt straffet.
Haslum er ekstremt gode til å utnytte motstanders feil i angrep, det være seg svake skudd eller håpløse pasninger og vi hadde noen av dem. Også denne type feil var det mindre av, men bevares Haslum gjør også sine feil og utover i kampen klarer vi også å straffe vertene når de gjør seg bort i angrep

Vi har faktisk to avslutninger mer en Haslum 57 mot 55, forskjellen er at Haslum brenner 23 mens vi brenner 27 avslutninger. Når Haslum angriper etter våre angrepsfeil så scorer de ofte, men når vi får etablert forsvaret så er vi ikke lette å score på.

Nå ser vi lyset i enden av tunnellen.
Av våre seks første kamper er fire mot de antatt fire beste lagene i serien, og vi har tatt ett poeng mot disse lagene. Nå kommer det på rekke og rad kamper som vi hadde forventinger om å ta poeng mot før sesongstart, og med tilsvarende innsats som i Nadderudhallen bør vi kunne høste mange poeng utover i sesongen.
Det som også gleder er at flere av spillerne som har slitt i de innledende kampene begynner å vise gryende form, så Nøtterøy vil ikke bli noen kasteball i tiden fremover. Vi tror verken Haslum eller Elverum ser på returoppgjørene i Tønsberg som noen enkel match.

Kreditt til hele laget.
Geir Erlandsen var strålende fornøyd med hele laget i går og ser ingen grunn til å trekke frem noen som dagens store spiller. Alle viser klare fremganger og nå får vi en frihelg og noen ekstra treningsdager før neste duell.

Stor takk til Nøtterøys tilreisende supportere.
25% av alle tilskuerne var Nøtterøy supportere og kjernen som følger laget er voksende. Dette er bra. For denne støtten de gir laget i kamper som i går er uvurderlig. Nå gleder vi oss til kampen mot Drammen den 29. oktober, med fullsatt hall og duell mellom Nøtterøys og Drammens supportere.

NB! Vi vant andre omgang

Statistikk fra kampen: