Tidenes håndballgalla i Tønsberg

Flint og Nøtterøy serverer Tønsberg publikum toppunderholdning 29. oktober.

Tønsberg håndballen har i mange år hatt sterke rivaliseringer, spesielt innenfor jente håndballen. På guttesiden har det hvert enklere, der problemet har om det har vært nok gutter. I år har Nøtterøy i tillegg til å spille i Postenligaen kvalifisert seg til SPARserien G18, den kvalifiseringen hadde neppe vært mulig uten samarbeid mellom klubbene. Spesielt stor bidragsyter har vært Flint.

Ny muligheter med begge lag i Postenligaen.
Etter at Nøtterøy rykket opp i Postenligaen kom det en strek oppfordring fra Norsk Topphåndball om  å prøve å få til en Håndballgalla i Tønsberg regionen på linje med andre byer / regioner. Det hersket lenge tvil om det skulle bli en eller to topphåndballdager for Tønsberg publikummet. Dag en er spikret og blir servert for Tønsbergs håndballsupportere 29.oktorber i Nøtterøyhallen. Dag to jobbes det med å få på plass i februar i Slagenhallen.

Sjelden kost for Tønsbergs håndballentusiaster.
I desember 2010 serverte Nøtterøys håndballgutter en etterlengtet opprykksmiddag til Flints jenter. Nå skal begge parter servere det beste de har å by på innen fart, spenning og action. Vi tror det dette blir en unik lørdags ettermiddag for ikke bare sportsentusiaster, men alle idrettsentusiaster i Tønsberg Regionen.

Bilde: Nøtterøys A-lag serverte opprykks middag til Flints jenter i desember i fjor. Nå skal de sammen servere topp håndball og god underholdning.

Flint møter Storhamar som ligger på tredjeplass i årets Postenliga. Flint ligger på en 9. plass med en kamp mindre spilt enn lagene foran seg, og har gode muligheter for å avansere med seier i denne kampen.
Nøtterøy møter Drammen som ligger på femteplass. Drammen vil nok regnes som favoritt, men ikke en umulig oppgave. De har tapt for Follo med to mål og hjemme for Haslum med hele åtte mål, så her lever håpet om å fortsette poenghøsten I Nøtterøyhallen.

Nøtterøy er teknisk arrangør.
Nøtterøy har det tekniske ansvaret for gjennomføringen, men klubbene vil sammen planlegge opplegget for dagen.