Håndballgallaen nærmere seg

Vis hensyn og kjør forsiktig, mange barn leker på veien opp til hallen.

For noen dager siden kom det en sterk anmodning fra kommunen om at spillere, supportere og foreldre som ferdes frem og tilbake til Nøtterøyhallen må respektere fartsgrensen. 

Kolbergveien, Øvre Fjellvei og Øvreveien har 30 sone.

Det bor mange barn langs vei disse veiene og foreldrene har ingen å miste, så vi hensyn. Hele veistrekke tar to minutter fra du kjører av kirkeveien til du er på parkeringen ved Nøtterøyhallen.  Å doble hastigheten for å vinne et minutt kan bli det minuttet du kommer til å angre mest på i hele ditt liv.

Håndballkamper skal være en fest og en opplevelse som du skal ta med deg i ditt minne, uansett om det blir tap eller seier. La ikke iveren etter å komme fort til å fra hallen bli noe som bidra til at foreldre langs veien kunne blir sittende igjen med et minne.

Nøtterøy Håndball takker deg på vegne av Nøtterøy kommunen og beboerne i område for at du viser hensyn. 

Vis større kart