Drømmen brast i angrep.

Nøtterøy - Drammen 30 - 36. Vi taper også 13 -2 i tekniske feil.

Tekniske feil ødelegger drømmen om ett eller to poeng. Det hele går bra i syv minutter og førti sekunder. Vi følger Drammen til 3 -3, så kommer gjestene foran med ett mål. Og i løpet av de neste 45 minuttene leverer vi 13 tekniske feil mot Drammens to. Fire av våre gir direkte kontringsmål. Drammen klarer også å etablere angrep på de fleste andre tekniske feilene vi gjør og mål som følge av dette. I tillegg snapper Drammen ballen en gang og kontrer inn mål. Hreidar redder også en av kontringene.

Tekniske feil kostet oss minst et poeng.

2 – 23:28 Drammen Kontring, 6 meter midt – Mål, midten høyre 25 31

Bilde: Maximillian fortsette å «bøtte» inn mål og kjemper nå om toppscorer tittelen i Postenligaen.

Bilde: Viktor ble kåret til Nøtterøys beste spiller av juryen i hallen.

Positive takter tross alt.
Selv om vi var mange som drømte om poeng mot Drammen må vi konstantere at alle drømmer ikke er realistiske. Drammen var en av forhåndsfavorittene i Postenligaen og er fortiden et klart bedre lag enn Nøtterøy. Laget har lang erfaring i å kjempe i toppen, vår samlede erfaring er alt vesentlig fra 1. divisjon. Forskjellen mellom divisjonen er som natt og dag.

Det vi skal ta med oss er at vi klarer å sette 30 mål, dette bør i utgangspunktet være nok til å vinne. Nå har vi møtte de antatt beste lagene og trenden har pekt oppover hele veien, og det er viktig å ta med seg.

Ser vi på statistikken så har vi bedre % vis uttellinger enn Drammen når vi skyter, men med 13 tekniske feil, får vi færre avslutninger og flere mot oss.

Nå starter vår poengjakt.
Vi tok som forventet to poeng mot Sandefjord, og ett poeng som vi håpet på mot ØIF Arendal. Det er mot de motstanderne som vi møter fremover, vi skal plukke poeng og sikre sluttspillplassen.

Takk til den 8. spilleren.
Tiltross for litt motbakke i sesongstarten har den 8. spilleren støttet laget enormt bra i innledningen. Nå håper spillere og ledere å kunne gi noen seiersdanser tilbake. Vi takker for all støtte så langt og gleder oss til fortsettelsen for nå tror vi poengene vil renne inn i tabellen.