Første omgang er årsbeste

På forhånd ble det uttalt at Postenligaen "starter nå for Nøtterøy" og hvilken dramatikk det ble.

Det var tydelig at gutta hatt tatt stundens alvor innover seg og bestemt seg for at her skulle det bli poeng med hjem. Første omgangen er desidert årsbeste og etter 23 minutter leder vi med seks mål. Riktignok klarer BSK/NIF å redusere forspranget med to mål slik at vi går til pause med en firemåls ledelse. Vi setter 15 av 18 skudd og slipper inn 11 av 25 skudd. I følge den offisielle statistikken gjør vi 9 tekniske feil i denne omgangen mot BSK/NIF sine 8.

Tre minutter av andre omgang ødela den store festen
I løpet de tre første minuttene i andre omgang klarer hjemmelaget å score fire ganger, tre av målene kommer som følge av en skuddbom og to tekniske feil. De neste 27 minuttene ble høydramatiske.  Totalt sett gjør vi faktisk færre tekniske feil i andre omgang, kun 4, mot BSK/NIFs 3 feil. Den store forskjellen ligger i forsvaret og dårligere avslutninger. I andre omgang skyter vi 25 ganger men treffer kun på 13, vertene skyter 28 ganger men treffer på 17 skudd. Totalt sette har vi 43 avslutninger mot BSK/NIF 53 avslutninger.

Vi mister ikke hodet på slutten.
Førsteomgangen var årsbeste, men allikevel er det som imponerer undertegnede mest at vi ikke mister hodet på slutten. Selv ikke når Johnny får to minutter på benken to minutter før slutt mister vi hodet. Ja vi har virkelig lagt noen erfaringer til på våre skuldre i de innledende kampene, erfaringer som skal komme godt med fremover. For det har så langt hvert i sluttminuttene vi har kunnet vinke farvel til poeng i de innledende kampene.

Med samme innstilling kan vi garantere håndballfest til søndag når vi får Fyllingen på besøk.

Michael Jonassen og Maximillian Jonsson delte toppscorerrollen i dag. Michael setter 8 av 9 skudd, mens Maximillian setter 8 av 14 skudd.

NB. Maximillian er bare ett mål unna toppscorerplassen i Postenligaen.

Klatringen har startet, så kan vi jo håpe at Sandefjord slår Herulf i morgen. Med Sandefjordseier vil vi beholde kvalikkplassen og så fortsetter vi klatringen neste helg. Resten av helgens kamper er.

13.11.2011 1630 Haslum HKViking Håndball tro på H
13.11.2011 1800 ElverumØIF Arendal tro på H
13.11.2011 1800 FolloFyllingenBergen her går vi for U
13.11.2011 1900 Sandefjord HåndbalHK Herulf Moss her håper vi på H

Nøtterøys skuddstatistikk: