Duket for nytt håndballdrama

I stallen finner vi to spillere som har fartstid i Nøtterøy, Trym Bilov-Olsen og Axel Foyn-Bruun.

Når FyllingenBergen entrer parketten i Nøtterøyhallen finner vi den tidligere Nøtterøy og Runar gutten Trym Bilov-Olsen i oppstillingen. Trym er i dag den tredje mest scorende spiller hos gjestene. En annen med fartstid i Nøtterøy er Axel Foyn-Bruun. Dessverre for Axel er han ute med skade og får ikke muligheter for å vise seg frem i hjembyen.

FyllingenBergen vil garantert bli holdt som favoritt hos bettingselskapene. Laget innehar i dag 6. plassen på tabellen. Sist helg gikk de riktignok på et tap mot Follo, men Follo hjemme er det flere storheter som har tapt for.

Fyllingen har tatt seks av sine 9 poeng hjemme. De to siste kampene har de tapt med 9 mål hjemme for Haslum og 4 mål borte mot Follo. På de fire siste kampene er det blitt to poeng og det i en to måls seier mot BSK/NIF.  Sett med veldig positive øyne gir det oss håp om mulig poeng tiltross for at gjestene må betraktes som favoritt.

Fyllingen har en meget sterk høyre side og det er her du finner lagets toppscorer. 

Nr  Navn  Posisjon:  Kamper  Spm  7 m  Snitt  SUM
1.   Kristian Bjørnsen,   Kantspiller, høyre   8 38 13 6,4 51
2.   Preben Rasmussen,   Linjespiller   8 32 0 4.0   32
3.   Trym  Bilov-Olsen,  Bakspiller   8 25 0 3,1 25
3.   Eivind Tangen,   Bakspiller, høyre   8 25 0 3,1 25
5.   Harald Reinkind,   Bakspiller, høyre   8 24 0 3.0   24

Kristian Bjørnsen ligger på 5. plass på Postenligaens toppscorerliste.

For mange er kanskje Eivind Tangen den mest kjente spilleren. Han fikk en helte status da han satte inn sitt berømte straffekast som 15 åring. Helt sjuk til å være 15 år ble det sagt etterpå.

Får vi en reprise i Nøtterøyhallen?