En ny severdighet til søndagen

Seier eller ikke, det kan bli en stor opplevelse når Pål skal ned på banen i høye hæler og lage Radio.

Hvor mange radio og TV reporter har ikke begått den tabben å forlove seg i forbindelse med håndballkamper. Den mest kjente sto kanskje Harald Bredeli for da han utbasunerte: Hvis Katja Nyberg scorer på den, så skal jeg gå…

Alle husker hvordan det gikk hvis ikke kan du se her.

Nå har håndball og radiokommentator Pål i Radio Tønsberg vært løsmunnet under Nøtterøys kamp mot BSK/Nordstrand sist lørdag. «Hvis Nøtterøy tar poeng i denne kampen, stiller jeg i damestøvletter på neste hjemmekamp!»

Poeng ble det og vi har lagt forholdene til rette for at Pål skal få vise seg frem på parketten førstkommende søndag kl. 15:45.
Da vil også publikum i Nøtterøyhallen være med på direktesendt «HåndballExtra» på Radio Tønsberg i 5 minutter. Pål sender da direkte fra banen iført damestøvletter hvor både radiolyttere og tilskuere i hallen får oppleve Pål i full utfoldelse.

Vår kjære håndballkommentator Pål Andre Kristiansen lovte å sitte med damestøvletter under neste håndballkamp om Nøtterøy klarte å få ett poeng om lørdagen – det klarte de –

Bilde: Dette er støvlettene