Nøtterøy på topp fem

På nytt plasserer Nøtterøy seg på topp fem listene over trafikk på hjemmesidene.

De to damelagene Larvik HK og Byåsen topper trafikken på hjemmesidene i oktober. Nøtterøy ligger på en solid femte plass blant Postenligaens 24 lag på tre av listene og på den fjerde listen er vi på tredjeplass og beste herrelag.

Når det gjelder unike besøkende må vi se oss slått av Elverum og Haslum. Haslum som tok fjerdeplassen slo oss med 106 unike besøkende. Når det gjelder totalt antall besøkende så ble vi slått av Follo og Elverum. Elverum på 4. plass slo oss med 115 besøkende. Når det gjelder side visninger så ble vi også her slått av Follo og Elverum. Den siste statistikken er antall treff og her er vi på en solid tredjeplass og best av herrelagene.

Dette er tall som gleder oss og vil være verdifulle for våre sponsorer.

Dette er topp femlistene:

Unike gjester
Nr Lag
1 Larvik
2 Byåsen
3 Elverum
4 Haslum
5 Nøtterøy
   
Antall besøk
   
1 Larvik
2 Byåsen
3 Follo
4 Elverum
5 Nøtterøy
   
Sider
   
1 Larvik
2 Byåsen
3 Follo
4 Elverum
5 Nøtterøy
   
Treff
   
1 Larvik
2 Byåsen
3 Nøtterøy
4 Follo
5 Elverum