Drømmeresultater for Nøtterøy

Kan vi klatre ett trinn til på tabellen i denne serierunden?

Hva er så drømmeresultatet for Nøtterøy?
Dagens første kamp er FyllingenBergen – HK Herulf Moss.  FyllingenBergen innehar 7. plassen på tabellen tre poeng foran oss, mens HK Herulf er på plassen bak oss med samme poengsum. Dette er en vanskelig kamp å velge drømmeresultat i for alt avhenger om vi slår Follo. Hvis vi legger til grunn at vi slår Follo vil uavgjort være gunstig for da ville vi kutte ett poeng på FyllingenBergen og komme ett poeng foran HK Herulf. Skulle det bli tap for oss ville det være en klar fordel for oss at FyllingenBergen slår HK Herulf. Så drømmen må bli U.

I dagens andre kamp Haslum HK – ØIF Arendal, er det ikke tvil her kan vi håpe på en størst mulig Haslum seier. Med seier til oss mot Follo ville vi da kunne klatre en plass på tabellen. I dag har ØIF Arendal en -10 mål mindre enn oss. Her blir drømmen H med mange målsseier.

Den tredje kamp går på fredag og her møtes Drammen – Runar. Drammen har en fire poengs ledelse med på oss med en kamp mindre spilt. Fordi om Runar er en nabo rival så håper vi inderlig at de slår Drammen. Resultatet i denne kampen vil ikke ha noen innvirkning på vår plassering i Postenligaen, da begge lagene må regnes som topp seks når sesongen er omme. Vi satser på B, men uansett resultat vil det ikke føre til mareritt.

Rundens fjerde kamp går på lørdagens og er BSK/NIF – Viking Håndball. Dette er på en måte en kamp hvor man kan drømme om et annet resultat enn det som vil være et fornuftig resultat å tenke. Dette blir som i dagens første kamp. Uavgjort vil være gunstig på en måte hvis vi forutsette at vi vinner mot Follo. Spiller lagene uavgjort rykker vi ytterligere ett poeng fra BSK og krymper avstanden vil Viking med ett poeng. All fornuft til sier at Viking vil være topp seks og de bør vinne, på den måten kan vi få en lengre avstand til BSK med seier mot Follo. Vi satser på U som et drømmeresultat men garderer med B som andre ønske.

Søndagens kamp Nøtterøy – Follo sier seg selv. Drømmen er en klar H.

Runden og søndagens siste kamp er Sandefjord Håndball – Elverum. Her må drømmen bli en klar B.

Blir drømmen virkelig her så vil vi klatre en plass på tabellen.

Du kan følge kampen Olnline her.

Postenligaen Menn H U B
23.11.2011 1830 FyllingenBergen – HK Herulf Moss H    
23.11.2011 1900 Haslum HK – ØIF Arendal H    
25.11.2011 1800 Drammen – Runar     B
26.11.2011 1600 BSK/NIF – Viking Håndball   U  
27.11.2011 1600 Nøtterøy – Follo H    
27.11.2011 1800 Sandefjord Håndbal – Elverum     B