Duket for ny triller

Gjestene er favoritt, men vi skal ikke gi ved dørene.

Video: Mens du gleder deg til søndagens kamp kan du jo mimre litt fra sist helgs kamp.

Gjestene Follo innehar i dag 6. plassen på tabellen bak ØIF Arendal men på samme poengsum.  Laget er et typisk hjemmelag.  De har slått Haslum, Drammen, BSK/NIF og FyllingenBergen hjemme. På bortebane har det blitt to poeng borte i åpningskampen mot Herulf, de resterende kampene borte har de tapt. Først tapte de mot Viking med seks mål, så var det Runar med ni mål, mot ØIF Arendal ble det 8 mål og den siste kampen mot Elverum ble det et syv måls tap.

Vårt største tap er mot Drammen med seks mål, på en dag hvor veldig mye gikk gale veien.  Follo både scorer mer og slipper inn mer mål enn oss, så deres oppgjør er normalt veldig målrike kamper.

Follo på bestrafningstoppen.
Vår forrige motstander FyllingenBergen lå på bunnen før de møtte oss og der ligger de fortsatt med 104 poeng, vår neste motstander Herulf ligger på 11 plass med 86 poeng. På plassen foran, en delt 8. plass ligger Follo sammen med ØIF Arendal og Viking. I andre enden av tabellen ligger vi på tredjeplass med 52 poeng hvor 10 poeng skyldes Max sitt straffekast i forrige kamp. Foran oss har vi Haslum og på topp ligger Drammen med 40 poeng.
Så kjære håndballvenner, vær forberedt på en ny knallhard batalje i Nøtterøyhallen.

Follo på topp når det gjelder hjemmepublikum.
Det er bare Elverum som trekker mer folk hjemme enn Follo, mens vi ligger på en femteplass på hjemmestatistikken.  Nettopp her ligger en del av lagets hjemmestyrke, deres fantastikk entusiastiske hjemmepublikum er både den 8 og 9. spilleren på banen. Når vi i tillegg vet at det er et godt lag så sier det noe om hvorfor de vinner alle kampene i hjemme. Vi vil nok få høre mye til disse under kampen i morgen også, så her må nok Nøtterøy supportere rense stemmebåndet. Vi skal vinne både kampen og tribunen så ta med trommer, bjeller eller kjøp horn i supporterbutikken.

Vær tidlig ute og bli en del av læreboka til Norsk Topphåndball
Søndagens arrangementsavvikling blir filmet helt fra vi kommer til hallen. Filmen skal bli en del av arrangementshåndboka og veilederen for kamper i Postenligaen, derfor håper vi at publikum er ute senest 15 – 20 minutter før kampstart og blir med på å sette farge på filmen. Til at Nøtterøy er valgt er rammen rundt kampavviklingen som Nøtterøys supportere er en del av nøkkelen til.

Vi garanterer at Nøtterøyspillerne vil ofre det meste for to nye poeng.
Mange av de marginale tapene vi har hatt skyldes ikke viljen, men evnen til å ta de rette avgjørelsene i en hektisk og stresset situasjon. Det to siste kamper har vist at vi er på rett vei og at samspillet mellom innsatsvilje og sinnsro i det avgjørende øyeblikk nærmer seg. Når Nøtterøys spillere entrer banen så kan dere være sikker på at det er et lag som går på banen for å kjempe om to poeng, underholde og glede dere som supportere.

Vi sees i Nøtterøyhallen på søndag for sammen å lage håndballfest.