Alt så rosenrødt ut i 21 minutter.

I tyve minutter var Nøtterøy i den syvende himmel, så braklandet vi.

Vi lovet dueller og det fikk vi. I starten vant vi de fleste, men så raknet det for oss. Nøtterøys spill var like ustabilt som været ute. På vei til hallen i dag skinte sola på hele laget, riktignok blåste det friskt – og friskt ventet vi også at det ville bli i hallen.
Starten på kampen var perfekt. Sola hadde gått ned ute, men Nøtterøys gutter fortsatte å skinne inne. Vi tar tak i kampen og leder med både ett og to mål da det er spilt åtte og et halvt minutt. Så trøbler vi det litt til, en teknisk feil etter drøye i ti minutter gir Follo ballen og i løpet av to minutter har Follo scoret tre ganger og overtatt ledelsen.

Nøtterøy slår tilbake.
I løpet av seks minutter fra 14:32 snur vi et 5-6 resultat til 10–6 og supporterne smiler fra vegg til vegg i hallen.  På stillingen 9–6 tar Follo timeout uten at det hjelper, vi øker til 10-6 etter 20:39. Tankene som strømmer på er fantastiske, skal vi klare å lage årets beste kamp, vinne med seks syv mål o.s.v.

Var det restene av stormen Berit som dreide vindretningen?
 I det 21. spilleminutt snudde alt, ja til og med vinden ute hadde snudd fra sør til nord “slik at Follo spilte i medvind”. I de neste 10 minuttene klarte vi ikke å score et eneste mål, mens Follo scoret hele 8 ganger. Det kalles å spille i motvind. Hva som rammet oss må gudene vite. Geir, de andre på benken og spillerne hadde tydeligvis problemer med å finne ut av det.

Uttrykket «det er håp i hengende snøre» dukket plutselig frem.
Nøtterøys gutter kommer tilbake og de neste 10 minuttene vinner vi 6-3 og vi ligger bare ett mål bak. Publikum er med for fult, gutta selv tror det er mulig å ta hjem to poeng. Etter 13 spilte minutter er stillingen 16–17.

Alt håp om to poeng forsvinner i løpet av de neste 10 minuttene.
Fra 12:11 i andre omgang til 21:55 scorer vi bare ett mål, mens gjestene scorer 5 ganger og dermed sniker erkjennelsen seg inn over en – denne gangen klarer vi neppe å berge to poeng. Vi scorer riktig nok fem ganger på de siste 8 minuttene, men når gjestene scorer like mye så må vi bare se i øynene att drømmen om to poeng forsvant i angrepsspillet.

Video: Bilder fra kampen Nøtterøy vs Follo. Seieren brast, men drømmen om to nye poeng lever videre inn i neste kamp. Det var et tap men tross alt har vi en del minner vi kan leve med frem til neste uke..

Vennligst vent mens vi laster eksternt innhold…