Fortsatt god jul i stuen.

For flere av Nøtterøys spillere ble drømmen om en landslagsplass oppfylt noen dager før jul.

Først serverte Nøtterøys A-lag julegrøt på Tønsberg torv, så fulgte de opp med årets julegave til seg selv og supporterne da de slo Runar siste søndag i adventen. I landslagstrenernes sekk lå det flere førjulsgaver til Nøtterøys spillere, drømmen om en landslagsplass ble oppfylt noen dager før jul.

Johnny Jensens comeback på landslaget var av godkjent karakter og derfor er han med videre når håndballgutta møter Egypt i Terningen Arena 3. og 4. januar. Dette er de to siste kampene før EM i Serbia starter 16. januar.

Juniorgutta (LM92) skal ha sin første samling i 2012 i Budapest, Ungarn fra 9. – 15. januar. I løpet av samlingen skal laget spille tre kamper; en mot de Forente Arabiske Emirater og to mot Ungarn. Tarjei rekker ikke mer enn så vidt å få av gipsen før han er tilbake i landslagstroppen. Også Nøtterøys Simen F. var tilbake i troppen etter å ha hvert ute i høst p.g.a. skader. Vi vil anta att landslagsuttaket sto høyt på begges ønskelister før jul.

Også i Nøtterøy Håndballs yngste rekker var det en som kunne glede seg over landslagsuttak. Njål Christensen ble innkalt til den første sentrale samling for Guttelandslaget (LM96) Den aller første sentrale landslagssamlingen for denne aldersgruppen foregår i Skien fra 16 – 22. januar 2012.

Vi gratulerer alle gutta med uttaket.

Går en romjuls drøm i oppfyllelse
Før gutta reiser til diverse landslagssamlinger skal Postenligaklubbene i gjennom full serierunde tredje juledag. Nøtterøy skal til Arendal i returmøte kl. 18.00 og drømmen er selvfølgelig å få med seg to poeng hjem. Den kampen kan vi trygt si blir en tøff julenøtt å knekke. ØIF Arendal ligger på plassen foran oss, men har gjort det bra i det siste frem til de gikk på et leit bortetap mot Fyllingen.

Fra dette tidspunktet er Postenligaen død frem til 4. februar. 5. februar får vi besøk av serieleder Elverum. Det er bare å ønske oss selv et godt nytt og poenggivende år.