2011 – Da drøm blr virkelighet

Sammen gjorde vi det og sammen skal vi forsette i 2012.

Etter en lang pause skulle det som så ut til å bli en drømmesesong fortsette. Mange hadde begynt å drømme om opprykk og planene ble lagt. Første kamp var borte mot Herulf og disse hadde vi jo knust i høstens oppgjør så dette burde bli lett match. Tønsbergs blad kunne berette om noe annet.

På årets andre dag har vi valgt å mimre litt og samtidig takke litt. For at Nøtterøy befinner seg i Postenligaen og etter hevert har begynt å sanke poeng her er ikke bare spillere og treneres skyld. På årets andre dag vil vi rette en stor takk til sponsorer og supportere, for uten deres støtte ville det ikke ha drømmen blitt realiserbar. Vi vil også takke Nøtterøy og Tønsberg kommune for velvilje i forbindelse med å tilrettelegge i hallene. Sammen skal vi nå forsvare regions ære i Postenligaen og nå målet om en sluttspill plass.

La oss sammen mimre litt og i den forbindelse har vi valgt å bla litt i Tønsbergs Blad «minnebok» for Nøtterøy Håndball og våre egne sider..

I forrige sesong hadde vi en pause fra 4. desember til 16. januar, nå er pausen forskjøvet fra 27. desember til 5. februar på grunn av landslagets mesterskapsspill.

4. Desember 2010 husker sikker alle som var i Tønsberghallen ennå – Kampen mellom Nøtterøy og Falk. Kampen hadde hvert hauset opp i lange tider og her ble det ikke spart på kraftuttrykk blant supporter og andre. Og det ble virkelig en triller.

For en håndballthriller!

TØNSBERG: Tre minutter før slutt reiste publikum seg. Nøtterøy-formann Frank Pedersen rev seg i håret, og på innbytterbenken bet trenerne negler. Hvilken håndballthriller det ble i Tønsberghallen!  Les mer her.

16. januar 2011

Etter en lang pause skulle det som så ut til å bli en drømmesesong fortsette. Mange hadde begynt å drømme om opprykk og planene ble lagt. Første kamp var borte mot Herulf og disse hadde vi jo knust i høstens oppgjør så dette burde bli lett match. Tønsbergs blad kunne berette om noe annet.



Upresise Nøtterøy gikk på tap
MOSS: Nøtterøy gikk på et tap andre siden av Oslofjorden søndag.
Nøtterøy bommet mye, og var upresise i spillet. Mens Geir Erlandsens gamle mannskap Herulf hadde marginene på sin side på hjemmebane i Mossehallen. Les mer her

SØNDAG 16.01.2011        
1730 Mossehallen HK Herulf Moss Nøtterøy 34-27



Tapet vare et faktum og vi var detronisert fra tabell toppen.

22. januar 2011

Dette var dagen vi skulle revansjere den sure serieåpningen mot nettopp Fjellhammer høsten 2010. Vi fikk vår revansje



NIF slo Fjellhammer
TØNSBERG: Det er et revansjesugent NIF-mannskap som entrer parketten for å møte Fjellhammer til 1. divisjonskamp i håndball i ettermiddag. Les mer her

LØRDAG 22.01.2011        
1400 Tønsberghallen Nøtterøy Fjellhammer 31-26



 Var vi på vinnersporet igjen?

 Helgen 29. og 30. januar var det dobbelt kamp og spenningen var stor, ville vi klare to eller 4 poeng. Hvis vi skulle være sikret direkte opprykk så var det viktig å sikre seg fire poeng.

29. januar 2011

Lørdag 29. januar hentet vår daværende Islandsk Vulkan frem det beste han hadde, la en «askesky» over luftrommet innen for 6 meter og stengte tidvis målet. En fullsatt Tønsberg Idrettshall kunne trekke et lettelsens sukk og konstatere at deloppgave en var løst.



Nøtterøy vant over Bodø
Nøtterøy Håndball klarte til slutt å riste av seg Bodø og vant 30-24. Mye takket være målvakt David Svansson. Les mer her

På våre hjemmesider kunne vi lese

Dagens NIF spiller ble David Svansson som leverte årsbeste. Forsvaret er tilbake på nivå fra de beste kampene i høst. Mer en 500 tilskuere hadde tatt veien til hallen – og de var hørbare. 

LØRDAG 29.01.2011        
1700 Tønsberghallen Nøtterøy Bodø HK 30-24



Vi var på tabelltoppen og ønsket å bøi er

30. januar 2011

Spenning var så absolutt til stede før kampen. Ville vi klare to tøffe kamper på to dager. Selv om Stavanger var på bunnen av tabellen var det ingen selvfølge at dette skulle gå like greit som en kniv gjennom vart smør. Alle Nøtterøys spiller og ledere hadde ikke glemt kampen i Stavanger hvor vi ledet 20 – 7 ved pause og holdt på å rote det hele bort i en elendig andre omgang. Vi rodde seieren der nede i land med 31 – 29 i tredje serie runde.

Det var ingen grunn til frykt, nå var det klasse forskjell mellom lagene og gjestene ble sendt hjem som slakt.



Nøtterøy sørget for målfest
TØNSBERG: Nøtterøy Håndball bød på målfest mot Stavanger – og vant 36–19.
Jo da, Nøtterøy-spillerne hadde krefter igjen etter lørdagens batalje mot Bodø.
Søndag vartet Geir Erlandsens gutter opp med årets største seier. Og med to seire på tog dagee troner Nøtterøy øverst på 1. divisjonstabellen. Les mer her

SØNDAG 30.01.2011        
1700 Tønsberghallen Nøtterøy Stavanger IF 36-19



Nå var vi virkelig på vei mot Postenligaen, men ingen ville snakke høyt om det. Vi tar en kamp av gangen.

9. februar 2011.

Før denne midtukekampen var alle supportere høyt opp, her skulle vi jo bare hente to poeng mot tabell jumbo. Vi hadde jo tross alt gruset Lillestrøm 24–14 hjemmekampen i høst.  På nytt fikk vi oss en lære penge og uttrykke selg ikke skinnet før bjørnen er skutt stemt godt i denne sammenhengen. Serielederen spilte uavgjort 18-18 mot tabelljumbo, det var ikke til å tro. 


Nøtterøy klarte bare uavgjort mot tabelljumbo
TØNSBERG: Serieleder Nøtterøy skulle vinne mot bunnlaget Lillestrøm i kveld. Men det ble bare uavgjort 18-18. Les mer her.

ONSDAG 09.02.2011        
1900 Skedsmohallen Lillestrøm TH Nøtterøy 18-18



Uff og uff, dette kan vi ikke tillate oss mer av hvis vi skal klare opprykk.

12. februar 2011

Klart for fjerde kampen på 14. dager. Denne dagen skulle vi møte Haugaland som fremdeles hadde liv i drømmen om opprykk. Ingen hadde tro på at dette ville bli en enkelt kamp, tiltros for at vi vant med tre mål på andre siden av fjellene i høst.  Det ble en komfortabel seier og etter blemmen mot Lillestrøm noen dager tidligere var vi på vinnersporet igjen. 



Tilbake på vinnersporet
Nøtterøy vant komfortabelt over Haugaland lørdag.
Stillingen ble tilslutt 34-27. Dermed beholder de rødkledde også ledelsen på tabellen i første divisjon. På plassen bak følger erkerivalen, Falk.
 
– Spillemessig sett er dette noe av det bedre vi har gjort på lenge. Vi gjør avtalene vi har satt på forhånd, og alle leverer idag, sier trener Geir Erlandsen. Les mer her

LØRDAG 12.02.2011        
1600 Tønsberghallen Nøtterøy Haugaland 34-27



 

19. februar 2011

Et Vestfold derby mot et Fram lag som skulle skaffe oss mer trøbbel enn vi hadde godt av. På slutten av kampen fikk vi de marerittaktige opplevelsene fra høsten borte kamp mot Stavanger, kunne vi virkelig gå på et tap. Fram hadde gitt opp opprykksdrømmen og begynte å nærme seg faretruende andre enden av tabellen. 15 minutter før slutt ledet vi med 6 mål, alt er under kontroll. Hva som skjer i hodene på spillerne har vi ennå ikke fått svar på og jakter for så vidt ikke på svar heller. Vi scorer tre ganger og Fram 10 ganger på de siste 15 minuttene, vi ville ikke tro det vi så.



Nøtterøy vant thriller
NØTTERØY: Ledet med seks mål, vant med ett.
I 45 minutter så Nøtterøy ut som et vinnerlag. Så fulgte minuttene som holdt på å koste laget seieren. Et kvarter før slutt ledet Nøtterøy med 18-12, og hjemmelaget hadde bare scoret tre ganger etter pause. Les mer her

LØRDAG 19.02.2011        
1600 Framhallen Fram Larvik Nøtterøy 22-23



 

2. mars 2011

For oss med høyt blodtrykk skulle dette bli en ny naboduell som skulle sette blodpumpa under virkelig høytrykk. Sandefjord var en av opprykkskandidatene og hadde absolutt ikke tenkt å selge seg billig. Det ble en kamp etter beste thrillermerke. På stillingen 26 – 26 og med sekunder igjen satte endelig Johnny Jensen den befriende ballen i mål. Veien mot Postenligaen skulle bli enklere.



Jensen avgjorde i siste minutt
SANDEFJORD: Det ble en thrilleravslutning da STIF fikk besøk av Nøtterøy i Jotunhallen onsdag kveld. Sluttresultatet ble 27–26 til Nøtterøy. Les mer her.

ONSDAG 02.03.2011        
1900 Jotunhallen 1 Sandefjord TIF Nøtterøy 26-27



19. mars 2011

Det var mange fra Nøtterøy som hadde tatt turen til grensebyen på andre siden av fjorden. I Tistedalen levde fremdeles drømmen om opprykk, men da måtte Nøtterøy bankes både gule og blå. For Nøtterøy ville en seier bety at kvalik plassen var sikret ja i realiteten også opprykket, men det ville vi ikke snakke høyt om. Dette ble lang enklere en vi hadde drømt om og første delfeiring kunne starte, vi var klare for kvalik. At vi skulle klare å utklasse Tistedalen med resultatet fra i høst friskt i minne var langt over vår fantasi. 



Kare for kvalik!
TISTEDALEN: Nøtterøy knuste Tistedalen på bortebane, og er dermed klare for kvalifisering til eliteserien! Les mer her.

LØRDAG 19.03.2011        
1600 Tistedalshallen Tistedalens TIF Nøtterøy 23-32



 

Bilde: Enorm glede etter at kvalikplassen var sikret.

27. mars 2011

Dette var dagen som ingen i Nøtterøys nærhet kommer til å viske ut av minneboka. Nøtterøy var på grunn av andrelags resultater siden vår siste kamp klare for Postenligaen.
Vi inviterte til opprykksfest og nedrykksklare Strindheim skulle få bli med på festen. Mange hadde drømt om å avgjøre det hel i Holtanhallen en uke seinere å få overlevert seriemesterskapet i erkerivalen Falks storstue. Nå ble det heldigvis hjemme vi fikk lov til å dele opprykks gleden med våre supportere. Vi lekte oss til en 14 målsseier, Postenligaen here we come.



– Nå skal vi ut og feire
NØTTERØY: Nøtterøy Håndball var allerede klare for eliteserien før kveldens kamp. Etter å ha slått Strindheim hele 32-18 er Nøtterøy også seriemestere. Les mer her.

SØNDAG 27.03.2011        
1700 Tønsberghallen Nøtterøy Strindheim 32-18

Se også medelajeutdelingen her

3. april 2011

Dette var dagen Falks supportere hadde sett frem til i flere måneder. Det å kunne knuse Nøtterøys opprykks drøm og selv ta plassen sto høyt på Falks supporteres ønske liste sist jul. Som kjent ble drømmen brutalt knust i Holtanhallen. Falk ble ydmyket av et Nøtterøy lag som ville gi sine supportere en virkelig pang opplevelse som takk for all støtte i sesongen.



Nøtterøy ydmyket Falk
HORTEN: Falks skjebne lå i Nøtterøys hender før dagens kamp i Holtanhallen. Men, Nøtterøy hadde liten interesse av å hjelpe sine naboer. Les mer her

SØNDAG 03.04.2011        
1500 Holtanhallen Falk Horten Nøtterøy 22-36



Vi gjør oss klare for Postenligaen 2011/12

Nå fikk spillerne noen dager på å få sesongen ut av kroppen. For ledere og trene begynte forberedelsene til Postenligaen. Mangen brikker skulle på plass, spillere hva blir vår hjemmearena, organisasjon, økonomi osv.

Det som tidlig ble klart var at vi måtte vinke farvel til Tønsberg Idrettshall og i mai ble det klart at vår nye hjemmearena ville bli Nøtterøyhallen. Spillebrikken falt på plass utover sommeren, mens organisasjonen og økonomien haltet noen. Sponsorene strømmet ikke til på den måtte mange kanskje kunne tro, men de som var der ville være med videre og flere kom til.

Når vi skriver august starter oppkjøringen og ting ser meget bra ut, noen skader har vi men ikke mer en at dette skal gå bra. I slutten av august deltok vi i en turnering i Tyskland. Her fikk vi fort bakkekontakt etter den positive innledningen på sesongen, vi kan vel trygt kalle det en braklanding.

11. september 2011

Så var den store dagen der, vi skulle debutere i Postenligaen og innvie vår nye storstue. Full hall og stor stemning til tross, vi gjorde oss bort i sluttminuttene. Vikings erfaring og Ketil Strand ble utslagsgivende, vi fikk surt men hederlig tap i serieåpningen.



Bare nesten for Nøtterøy
NØTTERØY: Det ble tap for Nøtterøy i den første seriekampen.
Nøtterøy tapte 28-33 for Viking. Annen omgang ble en thriller der Nøtterøy knappet ned på Vikings ledelse.
Hjemmelaget var bare ett mål bak da fire minutter gjensto på 27-28, men Viking holdt stand og lot aldri Nøtterøy utligne. Les mer her.

SØNDAG 11.09.2011
1600 Nøtterøyhallen Nøtterøy Viking Håndball 28-33




14. september 2011

Denne dagen var det Cupen som sto på programmet. Turen gikk til Horten og Falk. Dette utviklet seg til å bli et langt gjesp. Uansett om det kladdet litt i starten av kampen følte vi at dette var en kamp vi kom til å vinne. Når vi så giret opp litt ti minutter før slutt var det Game over for Falk og vi gikk enkelt videre.


Erkerivalene barket sammen
HORTEN: Nøtterøy trakk det lengste strået da erkerivalene Falk og Nøtterøy Håndball barket sammen til cupkrangel på Bakkenteigen i kveld. Les mer her

ONSDAG 14.09.2011
1900 Campus Arena Falk Horten Nøtterøy 21-26

18.september 2011
Vi reiset til Sandefjord med en drøm og et håp. Drømmen og håpet sprakk brutalt etter 45 minutter, vi var simpelthen for dårlige i angrep. Runar som vi hadde i kne i to treningskamper før sesongen skulle da være overkommelige.  Vel det var de ikke, vi kunne ikke forvente at de skulle scorer i begge ender av banen. Når vi ble for spe fremme og ikke klarte å tette nok bak så måtte det bare gå en vei.



Ingen stor håndballdag
TØNSBERG: Både Flints damer og Nøtterøys herrer tapte sine kamper søndag kveld. Les mer her

SØNDAG 18.09.2011
1800 Runarhallen 1 Runar Nøtterøy 29-24



 

5. september 2011

Vi skriver 25. september 2011, dette skal bli en historisk dag for Nøtterøy. Forventingene lå tjukke i lufta, dette skulle vise seg å bli en historisk dag for Nøtterøy. Vi fikk vårt første poeng mot ØIF Arendal som på forhånd var tippet høyt opp på tabellen. Vi vant tilbake ett av to tapte poeng i slutt sekunden, for vi ga fra oss en ett måls ledelse og ett poeng to minutter før slutt.   Førti sekunder før slutt ga vi fra oss det andre poenget og gjestene ledet 20 – 19, men 11 sekunder før slutt rette Kim vårt første poeng.



Uavgjort for Nøtterøy
NØTTERØY: Nøtterøys håndballherrer karet til seg sitt første poeng etter 20–20 mot Øif Arendal. Les mer her.

SØNDAG 25.09.2011
1600 Nøtterøyhallen Nøtterøy ØIF Arendal 20-20

28. september 2011

I en lettere lykkerus etter endelig å ha sikret seg sesongens første poeng reiste vi til Sandefjord for å slå Runar utav CUPen. La oss si de med en gang denne kampen ønsket vi helst ikke å ta med i årskavalkaden, for maken til elendighet har vi ikke opplevd i resten av sesongen. Vi var fullstendig fraværende i kampøyeblikket.

ONSDAG 28.09.2011
1900 Runarhallen 1 Runar Nøtterøy 35-22



 Snipp, snapp, snute Cupeventyret er ute.

2. oktober 2011

Nederlagsdømt, men overrasket. Denne søndagen var vel de fleste innstilt på at Nøtterøy ville bli sendt hjem fra Hedemarken som slakt. Det at lille Nøtterøy ville være en trussel mot seriefavoritten var det ingen som hadde tro på, etter slaktet mot Runar. Men gutta denne dagen ville gutta virkelig vise at de kunne spise kirsebær med de store. Tap til tross det var en opptur, og et rystet Elverum lag som vi forlot denne søndags kvelden.



Elverum ble for sterke for Nøtterøy
ELVERUM: Etter å ha ligget under 17-11 til pause tapte Nøtterøy til slutt 28-26 for Elverum i Terningen Arena på søndag. Les mer her

Ga gullfavoritten kamp til døra
ELVERUM: Med kun ett poeng på fire kamper, var det ingen som hadde regnet med lille Nøtterøy i Terningen Arena. Les mere her

SØNDAG 02.10.2011
1800 Terningen Arena Elverum Nøtterøy 28-26


Det er håp i hengende snøre, og trua på at vi kunne klare så samle poeng fremover vokste seg sterkere.

9. oktober 2011

Det var klart for naboduell og vi var ikke snauere enn at vi annonserte seier på forhånd. Dette var bare en kamp vi måtte vinne hvis vi skulle holde liv i drømmen om Postenligaen. For førstegang i denne sesongen sa vi klart i fra at vi var favoritter, og lag innfridde.



Nøtterøy vant over Sandefjord
NØTTERØY: Nøtterøy vant 29–25 over Sandefjord søndag.
– Dette er en vitamininnsprøytning, forteller en fornøyd Nøtterøy-trener Geir Erlandsen til tb.no kort tid etter kampslutt. Les mer her.

SØNDAG 09.10.2011
1600 Nøtterøyhallen Nøtterøy Sandefjord Håndbal 29-25



To meget verdifulle poeng var sikret.

12.oktober 2011

Hvor lenge skulle Nøtterøy være i paradiset? Etter å ha sikret seg sin første seier mot bunnlaget Sandefjord skulle vi ut i en ny dyste mot en av seriefavorittene og det på borte bane. Haslum var skyhøye favoritter og lovet at de skulle banke oss både gule og blå.  Når vi reiste fra hallen hadde vi rystet nok en av favorittene og denne gangen var det nesten irriterende at vi ikke fikk med minst et poeng.



Haslum – Nøtterøy
NADDERUDHALLEN: Nøtterøy kjempet seg til et hederlig resultat borte mot storfavoritt Haslum.
Geir Erlandsen sine gutter spilte jevnt med Haslum-laget hele veien, og ledelsen i første omgang var på det meste kun 5 mål. Til pause hadde laget god kontakt med Haslum-laget. Les mer her

ONSDAG 12.10.2011
1900 Nadderudhallen Haslum HK Nøtterøy 32-30



Så nære men allikevel så fjern fra to poeng.

29. oktober 2011

En ny historisk begivenhet, for første gang fikk vi håndballgall i Nøtterøyhallen med kamper i Postenligaen for både damer og herre. For Nøtterøys del var håpet tent om å kunne hente poeng mot et av de antatte topplagene og årets sølvvinner i cupen. Det ble ikke som ventet, en serie personlige feil i angrep ødela hele forsvarsarbeidet vårt. Vi måtte bare se i øyne at det var en flott håndballgalla, men verten innfridde ikke på parketten.



Gurimalla for en fin galla
NØTTERØY: Ingen kaprede seriepoeng til tross: Lørdagens håndballgalla ble en suksess som bør få sine oppfølgere. Les mer her

Nøtterøy fikk det tøft mot Drammen
NØTTERØY: Mange hadde møtt opp for å se Nøtterøy mot Drammen i Nøtterøyhallen lørdag ettermiddag. Dessverre gikk det ikke hjemmelagets vei. Les mer her

 

LØRDAG 29.10.2011
1715 Nøtterøyhallen Nøtterøy Drammen 30-36



12. november 2011

Endelig skriver vi 12. november, en dato som var plukket ut som en nøkkel dato. Fra dette tidspunktet måtte vi begynne å ta mer poeng en vi ga bort, ja serien begynte for alvor for oss. Det første laget som vi måtte ta to poeng mot var BSK/NIF, og vi innfridde. Det var fra dette tidspunkt vi skulle begynne å bevege oss fra nedrykksplass til en kamp om topp åtte og sluttspill.



Nektet å tape firepoengskampen
TØNSBERG: I dag reiste Nøtterøy håndball til Oslo for å hente to poeng mot Bækkelaget.Les mer her.

– Dette er en seier!
OSLO: Geir Erlandsen ville ikke snakke om tap foran bortekampen mot Bækkelaget lørdag. At det ble uavgjort i Nordstrandhallen karakteriserer han som en triumf. Les mer her

 

LØRDAG 12.11.2011
1600 Nordstrandhallen BSK/NIF Nøtterøy 28-28



 

20. november 2011

Dette er dagen da Fyllingen skal gjeste Nøtterøyhallen. Geir Erlandsen går ut og lover tilhengerne en seier, mens Fyllingens trener lovte klubbens supportere at de skulle til Tønsberg og hente to poeng. Vi lovet et nytt håndballdrama og det fikk vi, i tillegge fikk vi begge poengene og klatret ett trinn på tabellen.



– Nå skal vi gi publikum en seier
TØNSBERG: Geir Erlandsen går offensivt ut foran kampen mot Fyllingen. Nøtterøy-treneren nærmest lover sesongens første hjemmeseier. Les mer her.

Nøtterøy avgjorde drama
Håndballkampen inneholdt det meste av dramatikk, med rødt kort til toppscorer Maximillian Jonsson allerede i åpningsminuttene. Likevel viste lagkameratene nok muskler til å sende bergenserne hjem uten poeng. Les mer her

SØNDAG 20.11.2011
1600 Nøtterøyhallen Nøtterøy FyllingenBergen 23-21



 

27. november 2011

Forventningene til dagens oppgjør mot Follo var store foran dagens kamp, tiltros for at Follo var favoritt hos alle bettingselskapene.  Det begynte virkelig bra og i 20 minutter så det ut som om vi skulle gjøre bettingselskapenes tips til skamme, men så gikk alt i svart og drømmen brast.



Skal gi alt mot Follo
TØNSBERG: Nøtterøys håndballherrer tapte 23-28 mot Follo. Les mer her.

Helsprekk av Nøtterøy-gutta
NØTTERØY: Etter 20 minutter så alt lyst ut for en ny Nøtterøy-seier på hjemmebane. Så ble det svart. Les mer her.

SØNDAG 27.11.2011
1600 Nøtterøyhallen Nøtterøy Follo 23-28



3. desember 2011

Så var det klart for siste kamp før serien snur, en kamp vi måtte og burde vinne. Vi hadde det riktig nok godt i minne de som skjedde i Mossehallen i våres, men siden da hadde det rent mye vann i sjøen. Herulf va på forhånd plukket ut som et av de lagene vi burde ha bak oss på tabellen, og slik ble det.



Nøtterøy-treneren må legge lokk på følelsene
NØTTERØY: Gammel kjærlighet legges til side når Geir Erlandsen leder Nøtterøy Håndball mot Herulf Moss i ettermiddag. Les mer her

Nøtterøy vant thriller-kamp
MOSS: Nøtterøy og Herulf Moss fulgte hverandre tett hele kampen. Men til slutt dro Nøtterøy ifra – og vant 27-22. Les mer her.

LØRDAG 03.12.2011
1600 Mossehallen HK Herulf Moss Nøtterøy 22-27



Vi levert i forhold til egne forventninger.

7. desember 2011
I dag var vi på tokt i vesterled og hadde en gylden mulighet for å sikre to poeng. Kjetil Strand var ute og det å temme Viking så ut som en overkommelig oppgave, men den gang ei. Dette var andre gang vi gjorde oss ordentlig bort i høst, men det ble også en vekker som skulle gi resultater i de neste kampene.



Det ble ingen revansje for Nøtterøy
TØNSBERG: Kampen mot Viking i kveld er starten på siste halvdel av sesongen for Nøtterøy. Viking holdt Nøtterøy-herrene på avstand gjennom hele kampen. Les mer her

ONSDAG 07.12.2011
1830 Stavanger Idrettshall Viking Håndball Nøtterøy 29-25

18. desember 2011

Dagen da vi skulle få revansje for to sviende nederlag for Runar i høst. Dagen før hadde gutta servert julegrøt til den store gullmedalje på Tønsberg Torv og kanskje spist noe selv. Når gutta entret gulvet i Nøtterøyhallen var de proppfull av pågangsmot og seiers vilje. De to nederlagene fra august skulle hevnes og den elendige kampen i Stavanger skulle renses ut av minne. Runar ble fullstendig kneblet og våre drømmer og mål ble innfridd.



Nøtterøy ledet hele veien
NØTTERØY: Endelig ble det seier for Nøtterøy mot Runar. Les mer her

SØNDAG 18.12.2011
1600 Nøtterøyhallen Nøtterøy Runar 29-24

27. desember 2011

Det var mange som så frem til denne dagen med spenning. Drømmen om hvit jul forsvant for alle i Tønsberg regionen, men drømmen om to nye poeng var det ennå mulig å få oppfylt. Det var et skadeskutt lag som reiste til Arendal og ut i fra de som var tilgjengelig ble taktikken lagt om. Dette skulle vise seg å bli en taktisktriumf og vi kunne innkassere to bonuspoeng i Arendal. Med dette resultat ble klatret også Nøtterøy til fjerdeplass poengmessig på de siste syvkampene. Vi nærmer oss 8. plassen som er målsetningen.



Svekket tropp vant i Arendal
NØTTERØY: Geir Erlandsen følte seg langt fra sikker på at Nøtterøy skulle reise fra Arendal med poeng i sekken i kveld. Men etter en uhyre jevn kamp ble det full pott. Les mer her

TIRSDAG 27.12.2011
1800 Nedeneshallen ØIF Arendal Nøtterøy 22-23