Til søndag kommer serielederen

Nå er det full rulle i Postenligaen igjen.

Hvem husker vel ikke drammet fra Elverum, hvor Nøtterøy var nære på å ta med seg et poeng hjem. Dette var fremdeles i den perioden hvor Nøtterøy hadde problemer med å samle poeng. Siden den tid har begge lag samlet jevnt med poeng og gjestene har inntatt tabelltoppen.
Nøtterøy har klatret fra nedrykksplass og hvert blant de beste lagene i den siste halvdelen av sesongen før vi skrev 2012. Nå er spenningen hvem som har fått mest utbytte av den lange perioden med kamp fri og mye trening.

Den 8. spilleren kan avgjøre.
Elverums hjemmearena er fryktet og kjent for et entusiastisk hjemmepublikum med et snitt på 1747 pr. kamp, mens Nøtterøy ligger på 4. plass med 735 i snitt pr. kamp.  For Nøtterøy har hjemmelagets supportere betydd en uvurderlig støtte og med full hall til søndag kan den støtten være den som blir tungen på vektskålen.