Elverum forventer ikke walkover

Søndagens gjester har heller ikke glemt det første møte.

Bilde: Christian Berge og Elverum tar ikke to poeng mot Nøtterøy som en selvfølge.

Når Elverum entrer hallen på søndag vil vi møte et lag som absolutt ikke har til hensikt å undervurdere Nøtterøys mannskap.  På sine hjemmesider gjør de supporterne oppmerksom på at dette blir en tøff start på sesongen.
Den de frykter mest er Maximillian, men med hans overgang til Qatar kan den frykten legges til side. Det som kan telle til vår fordel nå er at de ikke kjenner til endringene Nøtterøy har gjort i spilleopplegget i EM pausen.  For Geir Erlandsen har blitt nødd til å gjøre om noe på spille opplegget i forbindelse med at han viste at Max mest sannsynlig ville forsvinne i vinter.

Hvis Nøtterøy skulle klare ett eller to poeng er det ikke bare hjemmepublikumet som vil juble, men Haslums supportere vil også sette pris på et slikt resultat.

I tirsdagens treningskamp mot Bækkelaget vant laget enkelt 32 – 25. Under denne kampen ledet han laget og forhandlet med spillere, begge deler med suksess. 

Les hva Elverum skriver: Blir bare bedre og bedre