En går og en kommer

<p>Maximillian solgt til Al-Ahli Sport s Club i Qatar og Christoper Bj&ouml;rklund er kj&oslash;pt fra Fram.</p>

For Nøtterøys trener Geir Erlandsen har det hvert knallhardt arbeid i den spillefrie perioden. Ikke bare skulle han sørge for at spillerne fikk en formstigning siden siste serie kamp, men her har det hvert mye overgangs forhandlinger frem til siste minutt før overgangsvinduet stengte.
For mange var det nok som å sette suppa fast i halsen at de i dag kunne lese i dagens Tønsbergs blad at Nøtterøys toppscorer Maximillian var solgt nå før den avsluttende delen av sesongen.  Så hektisk var det og på tampen i overgangsvinduet at vi i helgens program hadde en artikkel om Maximilians kamp toppscorer tronen i Norge, denne måtte fjernes på torsdag da det ble klart at Max hadde gjort sin siste kamp i Nøtterøy drakta.

Dette var dumt vil kanskje mange si.
Vi hører dette ofte når toppklubber i fotball selger ut målmaskiner i disse overgangsvinduene midt i sesongen at det er galskap. For Nøtterøy som for disse klubbene handler det om mer en å overleve sportslig, det handler også om å overleve økonomisk.  For Nøtterøy har Maximillian har hvert en målmaskin av rang en som vi viste ville forsvinne fra klubben når vi skriver 1. mai.  Maximillian var på vei bort til Tyskland siste sommer, men siden han hadde et år igjen av kontrakten med Nøtterøy ble han for dyr for den tyske klubben som ville kjøpe.
Når nå oljesjekken i Al-Ahli Sport s Club i Qatar bladde opp 240 000 kr. for å få frikjøpt Maximillian fra kontakten var dette noe ikke Nøtterøy kunne si nei til, om tre måneder hadde vi fått kr. 0. Dette var kjærkommende penger i både vårt kortsiktige og langsiktige arbeide.

Takk for tiden i Nøtterøy Maximillian.
Maximillian var for Nøtterøy en målmaskin av rang. I forrige sesong kjempet han om toppscorer tittelen i første divisjon, i år kjempet han om tittelen i Postenligaen. Nå er han kjøpt til Qatar for å score mål i bøtter å spann for sin nye klubb. Vi takker Max for tiden i Nøtterøy og ønsker ham lykke til.

Ryktene gikk fort
 Allerede torsdag kveld hadde ryktene om salget nådd Haslums assistent trener Tarjei Sundal om handel Nøtterøy hadde foretatt.  Tarjei var på Haslums veien glad for salget for de regnet med at Maximillian var en spiller som ville skape trøbbel for dem når de om et par uker kommer for å hente to poeng i Tønsberg.  Kanskje gleden vil bli kortvarig.

Ny svenske kommer.
Minutter føre overgangsvinduet stengte var svensken Christopher Bjørklund blitt Nøtterøy spiller. Christopher kommer fra Fram, hvor han har vært lagets målmaskin så lang.  Han ligger på syvendeplass på scoringsstatistikken så langt i sesongen, men da skal det tilføyes at han har spilt fra to til fem kamper mindre en de foran seg. Ser vi på snittet pr. kamp så ligger han på tredjeplass i årets første divisjon. Vi ønsker Christopher velkommen til debut i kampen mot Haslum.


Christopher Björklund klar för spel i Norge (fra overgangen til Fram)

Nykommernes festaften