8 – 8 i poeng

Vil Nøtterøy klare det igjen eller stopp seiersrekken mot Haslum.

Kjære håndball venner.
Er det en håndballkamp du skal se i Nøtterøyhallen i år så er det denne. Når gjestene fra Haslum kommer til Nøtterøyhallen, ja da er det ingen hvem som helst som kommer.  Haslum ligger på andreplass på tabellen men ser vi på de siste syv og de siste fem kampene, så er de best i Postenligaen. Ja det er vel bar Elverum vi kan komme i skade for å fornærme hvis vi utroper Haslum til Norges beste lag for tiden.

Haslum har mest og tape.
Da Nøtterøy slo Elverum forrige søndag gjorde Nøtterøy veien til seriegull enklere for Haslum.  For nå er lagene a-poeng og det blir sesongens siste kamp, Haslum – Elverum som vil avgjøre seriemesterskapet.  For Nøtterøy er ikke dette en kamp vi ventet å vinne ved sesongstart. Vi har kontroll på vår egen skjebne i Postenligaen og hovedmål om å sikre plassen i Postenligaen kan umulig glippe.

I denne kampen kan våre gutter slippe seg løs, spille for publikum og ære uten det samme presset som Haslum har.

Være helt sikker på at dette er en kamp Haslum møter mer skjerpet til enn på lenge, her finner du neppe noen undervurdering. Tabell og spillere våre er nok studert opp og i mente. Nettopp det at Haslum har mest og tape kan bli vår trumfkort.

Begge lag har 8 poeng på de fire siste kampene
8 poeng ja, men hvem har møtte den tøffeste motstanden.  Når man leser tabellplasseringene til motstander lagene i de fire siste kampene er det ikke tvil om at Nøtterøys åtte poeng er en større bragd.   

11.02.2012 Haslum HK – FyllingenBergen (Nr. 9) 33-22
08.02.2012 Haslum HK – Sandefjord Håndball (Nr. 12) 30-21
04.02.2012 BSK/NIF (Nr. 10) – Haslum HK 28-33
27.12.2011 Haslum HK – Drammen (Nr. 3) 32-25
     
12.02.2012 Sandefjord Håndbal (Nr. 12) – Nøtterøy 19-21
05.02.2012 Nøtterøy – Elverum (Nr. 1) 24-23
27.12.2011 ØIF Arendal (Nr. 5) – Nøtterøy 22-23
18.12.2011 Nøtterøy – Runar (Nr. 4) 29-24

Den 8. spilleren kan avgjøre.
Ja kjære supportere, denne kampen kan bli alt fra slakt til en kamp som avgjøres i sluttsekundene. I denne kampen er det du som den 8. spilleren som kan bli tungen på vektskålen.

Vi husker vel alle den spennende kampen i høst, en kamp Haslum vant 32 – 30.  Jeg våger påstanden at med samme erfaring som nå og en fullsatt hjemmearena så hadde vi plukket 2 poeng i den kampen.  Nå må vi finne oss i å møte et lag som klart blir holdt som favoritt, men som vi sammen kan nedkjempe. 

Oppfordringen blir at hvis det er en kamp du skal ta med deg en venn og introdusere håndballen for så er det denne. Et Haslum lag anført av Erlend Mamelund i storform, et lag som jakter serie gull blir det flere måneder til du får muligheten å se igjen i Nøtterøyhallen.

Haslum har avgitt poeng i følgende kamper, og har ingen planer om å avgi flere poeng.

Follo Haslum HK (0 Poeng) 37-34
Haslum HK (1 poeng) Viking Håndball 30-30
Runar Haslum HK (1 poeng) 37-37
Haslum HK (0 poeng) ØIF Arendal 23-27
Elverum Haslum HK (1 poeng) 32-32

Klare vi sammen å lure et poeng eller to fra gjestene? Svaret får du i Nøtterøyhallen søndag kl. 17.20. NB! kampstart er kl. 16.00