Nederlagets bitre pille er svelget

Nederlag til tross, min påstand er at vi kunne ha klarte det.

På linje med kampen mot Viking så sølte vi vekk en gylden mulighet. Alle vil nok si at Haslum hadde full kontroll, men ville de hatt det hvis vi hadde spilt opp mot vårt beste? Var Haslum så sikre innvending som det så ut til eller kunne vi ha vippet dem av pinnen? Det får vi aldri svar på. 

Erlend Mamelund var banes klart beste spiller, og kunne nok hevet seg mer ved behov. Nøtterøy på sin side hadde en dag hvor veldig mange ikke var i nærheten av å levere sist best, og for å toppe det hele så gikk vi inn i denne kampen med en syk Johnny Jensen. Uten Johnny på banen måtte resten av laget levere 110 % for at vi skulle kunne tukte Haslum, noe det store flertallet var ett stykke unna.

Vi må bare fortsette å trene med skalpen til Haslum som et av målene på veien opp mot toppen.

Pillen er svelget og den dårlige følelsen er lagt vekk på samme måte som etter Viking kampen, og da ble det fire seiere på rad.

Ingen har mistet nattesøvnen i Nøtterøy etter dette nederlaget, og treningene gikk for fult på mandag og tirsdag under spansk kommando. Det få var oppmerksom på var at på tribunen satt det en tidligere lagkamerat av Geir Erlandsen og spansk trener fra Barcelona og fulgte kampen med argusøyne. Xavi Sabaté noterte flittig og har bidratt med en del nye elementer.  Xavi vil følge laget frem til etter kampen mot Drammen på fredag.

Bilde: Xavi Sabaté

Mens vi ladder opp til fredagens kamp mot Drammen så kan du jo mimre litt fra kampen mot Haslum.We’re sorry, your browser doesn’t support IFrames. You can still <a href=»http://free.yudu.com/item/details/479743/Bilder-fra-kampen-N–tter–y-vs-Haslum?refid=109004″ data-mce-href=»http://free.yudu.com/item/details/479743/Bilder-fra-kampen-N–tter–y-vs-Haslum?refid=109004″>visit this item.</a>, however.
Se bildene i større vindu