Flint Tønsberg og Nøtterøy Håndball

Nøtterøyhallen 25 – 26. februar 2012

Velkommen til Bring J16 og Spar G18
Igjen skal klubbene Flint Tønsberg og Nøtterøy samarbeide om et stort arrangement. Denne gangen er det Bringserien for Jenter 16 og Sparserien for Gutter 18 som går av stabelen i Nøtterøyhallen.

Her ser vi frem til gode kamper og topp underholdning fra “våre” lag. Jentene til Flint Tønsberg kjemper i toppen av tabellen med 8 seire og kun 1 tap. Helgens kamper i Bringserien vil være svært avgjørende da 2 av lagene som jentene møter ligger rett bak på tabellen.
Nøtterøys gutter kjemper fortsatt for den første seieren i Sparserien. Kommer den i helgen? Uansett vil årets deltakelse i den landsdekkende serien gi betydningsfull erfaring for videre utvikling. Her er det bare å brette opp arma.

Vi er sikre på at publikum vil oppleve stor entusiasme, begeistring og engasjement samt en fin ramme rundt kampene i den flotte, nye hallen vår. Her er det bare å sette av lørdag og søndag til å heie frem våre lokale fremtidige toppspillere.

Velkommen til håndballfest
 ….og god fornøyelse!

Hilsen    
Hilsen Frode Myhre Larsen  / Hans Erik Stormoen
Styreleder Nøtterøy Håndball  / Sportslig Leder Flint Tønsberg Håndball