Forvandlingens uke for Nøtterøy

En solid revansje for Hreidar og Johnny som toppscorer var utslagsgivende.

Etter siste søndagens nedtur var det en helt ny utgave av Nøtterøy vi fikk se i dag. Nøtterøy spilte som et lag i dagens kamp, og spilte på det som laget kan best, et bunnsolid forsvar og tålmodighet i angrep. Johnny fikk to dager fri etter kampen mot Haslum for å komme seg etter en uke med bronkitt, og kom seg gjorde han til gangs. Toppscorer med 7 mål er første gangen i Nøtterøy drakta for Johnny.

Hreidar, som etter en begredelig kamp mot Haslum var klar på at dette skulle revansjeres holdt hva han lovet. Hvilken revansje det ble. Han reddet gang på gang og fremsto nærmest som en islandsk vulkan, og la Nøtterøys målgård i en askesky som ble umulig å trenge igjennom. Sammen dro duoen Johnny og Hreidar med seg resten av laget til en storseier, som brakte oss i posisjon for en sluttspill plass.

Andre omgang var års beste og den smarteste.
Første omgang var ikke dårlig, men uttellingene uteble. Vi gikk til pause på stillingen 15 – 11 til vertene, men følelsen var at dette kunne vi vinne med litt bedre uttelling lå i luften. Det at vi skulle utspille Drammen med 9 mål i andre omgang ble litt i overkant av forventningene. 18 – 9 til Nøtterøy i andre omgang er imponerende. Drammens supportere får ha oss unnskyldt, men ser vi på de siste syv kampen så innehar faktisk

Sandefjord Håndball  0

Hvis du sjekker tabellen så finner du Nøtterøy på sjette plass. Hvis du ser nærmere på tabellen så vil du se at Nøtterøy har spilt sin returkamp mot de fem lagene foran på tabellen.
1.    Haslum HK
2.    Elverum
3.    Drammen
4.    Runar
5.    ØIF Arendal
6.    Nøtterøy

Det som er imponerende er at vi har tapt mot Haslum og slått de fire andre i retur kamper altså 8 av 10 mulige poeng mot topplagene og vi er kun to poeng fra tredje plassen.

Det er lov å være høyt oppe etter denne kampen i helgen, men fra mandagen er dagens magiske øyeblikk historie og blikket rettes mot neste helgs hjemmekamp. Nå er situasjonen den at vi faktisk kan avgjøre vår egen sluttspillplass uten hjelp fra andre, men det vil ikke skade med litt hjelp heller.

Gratulere gutter, alle tilreisende Nøtterøy supportere er stolte av dere i dag.