En 4 poengs kamp.

Med seier mot BSK/NIF er vi sikret plass i Postenligaen 2012/13, med tap er risikoen for kvalikplass ikke over.

Årets serie er ekstremt jevn. Med et poeng til ville vi ha vært sikret slutt spill plass i sesongen 2010/11.  Mens i 2009/10 måtte man nå 22 poeng for å få sikre seg en sluttspill plass.  For øyeblikket skiller det tre poeng mellom 9. plass og 3. plass. Runar og Viking har ti poeng igjen å spille om, mens resten har 8 poeng å spille for. Teoretisk sett kan BSK/NIF som nå på ligger på kvalikplass hente inn Drammen som ligger på tredjeplass, men er lite sannsynlig.  Med hjemmeseier vil Nøtterøy slippe å tenke på kvalik og utelukkende kunne rett fokus mot kampen om sluttspill plassen.

BSK / NIF er under mest press.
Gjesten må vinne for å holde drømmen om å unngå kvalik eller direkte nedrykk levende, vi forstår med andre ord at dette er en ekstremt viktig kamp for begge lag. Vi kan trygt si at dette er en firepoengs kamp. Ser vi på formtoppen for de fem siste kampene finner vi BSK/NIF på plassen bak oss. Dette betyr at det blir ingen dans på roser og eller walk over, her blir det en batalje av en annen verden.

Helgens runde inneholder for øvrig mange spennende dueller og med de rette resultatene kan vi gå tre ekstremt spennende kamper i møte etter denne helgen.

Den 8. spilleren kan igjen avgjøre.
Støtten fra Nøtterøys supporter har vært overveldende og dere kan godskrives flere poeng denne sesongen. Søndagens kamp er Postenligaens nest siste i denne sesongen. Ingen ting ville glede mer enn at vi sammen klare å fylle Nøtterøyhallen til randen.
Ta med slekt og venner for å hjelpe Nøtterøy til del mål en, sikre plassen i Postenligaen, del  mål to forsvare sluttspillplassen som vi innehar.

Formtoppen siste fem kamper:

Nr Lag Poeng
1 Haslum HK 10
2 Elverum 8
3 Nøtterøy 8
4 BSK/NIF 6
5 Viking Håndball 5
6 FyllingenBergen 4
7 Runar 3
8 ØIF Arendal 3
9 Follo 3
10 HK Herulf Moss 3
11 Drammen 2
12 Sandefjord Håndball 1