Det er lov å drømme

Søndagens blir tøffere en BSK/NIF’s plassering på tabellen tilsier.

Gjestene er et av formlagene denne ettervinteren. Første tapte de mot Haslum med fem mål som vi tapte med, så gikk de på et hårfint tap borte mot Drammen. Så får vi bukke og takke for at de slo Follo og FyllingenBergen, noe som medførte at vi rykket opp to plasser på tabellen etter seieren mot Drammen.

25.02.2012 BSK/NIFFyllingenBergen 26-24
18.02.2012 BSK/NIFFollo 26-22
10.02.2012 DrammenBSK/NIF 35-34
04.02.2012 BSK/NIFHaslum HK 28-33

BSK/NIF har størst press
Når BSK/NIF’s gutter entrer banen så er det ikke for å stå med lua i hånda, de kommer helt klart til Nøtterøy for å sikre seg to poeng og fortsatt håp om å unngå kvalikplassen. O poeng i Tønsberg og seier til Herulf i Drammen, ja da blinker nedrykningsspøkelse i det fjerne.
Ja da, våre gutter leverte storspill mot Drammen. Saken er bare at det hjelper ikke oss på søndag, da stille nemlig begge lag med blanke ark og 0-0 i protokollen.

På hjemmesidene til BSK/NIF fremheves det nå at Fredrik Lundgren har returnert fra ferie og er klar for fight mot Nøtterøy. En annen som viste målapetitt var Simen Strømberg som satte inn ti mål mot Drammen. Lagets toppscorer er Christian O’sullivan.

Nr Navn Klubb Kamper Spm 7 m Snitt SUM

30 O´sullivan, Christian BSK/NIF 16 64 7 4,4 71
43 Strømberg, Simen BSK/NIF 16 60 0 3,8 60
140 Lundgren, Fredrik BSK/NIF 2 3 0 1,5 3

Sist gang vi møttes
Sist lagene møttes fyrte BSK/NIF av 53 skudd hvorav tre gikk i treverket, tre gikk utenfor og 28 gikk inn. Nøtterøy ladet kanonene 43 tre gange hvor av tre gikk i treverket, fire gikk utenfor og 28 gikk i mål.

De første ni minuttene var jevne, så overtok vi føringen og ledet med seks mål 15 minutter senere. Forspranget krympet sakte men sikkert drøye fem minutter slutt tok BSK/NIF over kommandoen i kampen.

Kampstatistikken viser disse hendelsene i løpet av de 21 siste sekundene.

2 – 29:39 Nøtterøy Timeout   28 27
2 – 29:58 BSK/NIF 2 minutter Eriksen 28 27
2 – 29:58 Nøtterøy Skade Jensen 28 27
2 – 30:00 Nøtterøy Skudd, Kant venstre – Mål, nede venstre Fredriksen 28 28

BSK / NIF et av Postenligaens mest tøft spillende lag
BSK / NIF gir ikke ved dørene og spiller tøft og hardt i forsvar, så her blir det ingen kjære mor for vår angripende spillere. Tøffest av dem alle er Erlend Johannessen Egeland som ligger på femteplass på denne statistikken og 2. plass hvis vi ser på snittet. Mot den blide men hardt spillende 2 m kraftkaren fra Sørlandet skal våre strekspillere få kjørt seg.