FyllingenBergen vs Nøtterøy live

<p>Et poeng eller mer og Postenligaen 2012/13 er sikret, med to poeng passerer vi verten.</p>

Andre omgang er i gang, men vi er ikke helt med og Fyllingen øker.

Pause: FyllingenBergen – Nøtterøy vs 15 – 12.

Etter å ha hentet inn Fyllingens ledelse og tatt føringen i kampen, klarte vi og rote det til for oss selv de siste fem minuttene og gi hjemmelaget en tre måls ledelse. Nå gjelder det å skjerpe seg i pausen.

Geir tok Time Out 35 sekunder før pause, budskape gikk ikke inn og verten økte til 15-12

Bilde fra TV2 Sumo

Kristan Nordby utligner til 7 – 7 for Nøtterøy.

Gutta har inntatt parketen og kampen er i gang.

Geir Erlandsen 35 minutter før kampstart: «Vi spiller for to poeng i dag. For å lykkes i dag må Hreidar ha dagen og forsvaret må sitte fra start. Fyllingen er ikke lett å stoppen. Vi får se hvilken formasjon de kommer med, men 5 – 1 skulle passe oss bra. Forventer at gutta gir 150 %, her skal alle ha tatt ut alt når kampen er slutt»

——

Teoretisk sett er ennå ikke en sikker plass i Postenligaen sikret, men i praksis skal det skje mye rart for at den plassen ikke er klar. Med ett poeng i kampen mot FyllingenBergen så er all tvil borte.

Søndagens kamp er en 4-poengskamp i kampen om god plassering i forhold til puljeinndeling i slu i dagttspillet. Med ett poeng i vil vi avansere en plass på tabellen, med to poeng rykker vi opp til femteplass.

Sandefjord gikk overraskende bort og slo ØIF Arendal, mens Drammen HK vant som forventet hjemme over Viking, dette ga oss plutseligmuligheten for et hopp på tabellen hvis vi plukke to poeng.

Med tap vil vi ha kun tre poeng ned til kvalikplassen og det er fire poeng igjen å kjempe for. Herulf som vi møter hjemme i sesongens siste kamp spolerte alle sjanser til en kvalikplass i dag og spiller nå de to siste kampene uten press, hvordan dette slår ut er ikke godt å si. Før dette har vi en tøff borte kamp mot Follo, så minste et poeng mot FyllingenBergen står høyt på ønskelisten.

Du kan følg dramaet i Bergen på våre hjemmesider, via Radio Tønsberg eller TV2 Sumo. Radio Tønsberg starter sendingen en time før kampstart.

Har du ikke TV2 Sumo kan du logge deg på ved å klikke på bilde for å skaffe deg det. Har du de så kan du også logge deg inn ved å følge lenken på bilde. NB! Ikke alle kampene blir sendt med kommentator så da kan man følge bilde på TV2 SSumo og lytte til Radio Tønsberg HåndballExtra

Her kan du lytte til Radio Tønsbergs HåndbalExtra og følge utviklingen fra kampen online.

Litt variabelt fra browser til browser så vil du kunne høre Radio Tønsberg når du åpner denne siden.