Nøtterøy vs Herulf live…

<p>Denne kampen b&oslash;r du ikke g&aring; glipp av i N&oslash;tter&oslash;yhallen, men kan du ikke komme ligger redningen her.</p>

I dag spilles siste serierunde i Postenligaen. Og for de som ikke har fått det med seg så blir dette en thriller kveld av dimensjoner. Det er kun to lag som kveldens runde ikke betyr noe for, men i alle kampene er det lag som er berørt av utfallet. Gullmedaljen blir et oppgjør mellom Haslum og Elverum. Fire lag kjemper om brosjemedaljen og fire lag kjemper om de to siste sluttspillplassene. De tre lag er involvert i kampen om å unngå kvalikplassen. Nøtterøy er involvert i to av disse dramaene, kampen om en sluttspillplass og kampen om å unngå kvalikplassen.

Du kan følg dramaet i Bergen på våre hjemmesider, via Radio Tønsberg eller TV2 Sumo. Radio Tønsberg starter sendingen en time før kampstart.

Har du ikke TV2 Sumo kan du logge deg på ved å klikke på bilde for å skaffe deg det. Har du de så kan du også logge deg inn ved å følge lenken på bilde. NB! Ikke alle kampene blir sendt med kommentator så da kan man følge bilde på TV2 SSumo og lytte til Radio Tønsberg HåndballExtra

Her kan du lytte til Radio Tønsbergs HåndbalExtra og følge utviklingen fra kampen online.

Litt variabelt fra browser til browser så vil du kunne høre Radio Tønsberg når du åpner denne siden.

Klikk på logoen for å lytte på PCen

Er du ikke ved en PC kan du lytte på Radio Tønsberg – FM 102,8  –  FM 101,0  –  FM 106,7

Vennligst vent mens vi laster eksternt innhold…