Hreidar og Johnny fortsetter i Nøtterøy

<p>At klubben kan fortsette &aring; dra nytte av Hreidars og Johnnys erfaring blir s&aelig;rdeles viktig i den kommende sesongen.</p>

Hreidar har skrevet under for to nye sesonger, mens Johnny har skrevet under for en sesong med opsjon på åtte nye sesonger.
Spesielt Hreidar har vært jaktet på av mange. Hreidar har levert en god sesong for Nøtterøy og spesielt god har den delen etter EM vært. Hreidar som forlot EM før det var over har spilt så godt for Nøtterøy at han nå er med når Island skal spille kvalifisering for OL i London. .

Når det gjelder Johnny så har han hvert lagets udiskutabelt ener etter operasjon sist vår.  Johnny har levert en stor sesong for Nøtterøy, noe som ble kronet med plass på det norske landslaget i EM. I kampen mot HK Herulf i går onsdag kunne vi merke savnet av Johnnys erfaring. Når sluttspillet starter 11. april vil begge være på plass og kjempe for nye fremganger for Nøtterøy.