Ny dramatisk kamp for Nøtterøy

Det ble en tøff forestilling, hvor det tidvis glapp litt for oss.

Det ble akkurat så tøft som vi hadde ventet og det ene poenget vi fikk var det som skilte mellom kvalik og syvendeplassen. Selv om lagene fulgte hverandre tett hele veien i starten av kampen, var det alltid vi som satt inn ledermålet og Herulf som utlignet. Helt frem til det 12 minutt var det Nøtterøy som scoret først. Etter 12.43 kom Herulf i føringen, men Nøtterøy slo tilbake, utlignet og førte kampen i nye 10 minutter. På stillingen 11-11 og snaue 23 spilte minutter tok Herulf kommandoen.  Herulf gikk opp i en tremåls ledelse. Nøtterøy klarte å redusere til to mål ved pause.

Vi slo tilbake i andre omgang.
Det var en skjerpet gjeng som kom ut på banen etter pause selv om Herulf klarte å øke ledelsen til tre mål tjue sekunder ut i andre omgang. Sakte men sikkert jobbet vi oss ajour og etter tolv minutter var -3 blitt til + 5 mål i Nøtterøys favør. Vi fortsatte med kontroll over kampen frem til det 17. minutt og stillingen 26-21.

Så går alt i vranglås, Herulf siger innpå og snaue fem minutter senere er forspranget bare ett mål.  De siste ti minuttene kunne vi med fordel klart oss med et lavere blodtrykk.

Noen horrible dommeravgjørelser kunne ha ødelagt.
Vi har tidligere aldri kritisert dommere for feil, men på slutten i denne kampen kokte det nok også i deres hoder. Vi fikk noen avgjørelser som kunne ha vært direkte avgjørende for Nøtterøys videre eksistens i Postenligaen. Nøtterøy ble snytt for straffe og den siste straffen som kom to sekunder før slutt tror jeg både Nøtterøy og dommere skal være glad for at ikke fikk avgjørende betydning. Hva det ble dømt for er det vel stort sett bare dommerne som vet.

Det viktigste er at målet er nådd.
Dommeravgjørelsen er med dette lagt død fra vår side, de ble ikke avgjørende. Vi har nådd vårt mål om en sikker plass i Postenligaen og fått bonus med at vi kom til sluttspillet. Sluttspillet vil bidra til enda mer intens erfaring som vil komme godt med i neste sesong.
Flere gladmeldinger vil komme fra Nøtterøy i løpet av kort tid, så følg med på våre hjemmesider.

Vennligst vent mens vi laster eksternt innhold...