Stjernesmell

Med Johnny ute ble taktikken lagt om fra jakt på poeng til læring for flest mulig.

For oss som fulgte kampen via «Kampen Online» ble det den frustrerende opplevelse og følg kampen. Desperat prøvde vi å finne lagoppstillingen uten å lykkes. Etter hvert skjønte vi at her er det noe som mangler. Det som manglet var forsvarskjempen Johnny Jensen.

Med Johnny ute hadde vi tapt på forhånd.

Å møte et Haslum som skulle hevne tapet i Arendal uten Johnny Jensen på banen var på forhånd dømt til å mislykkes. Målene rant inn i starten av kampen og vi bommet og bommet. For Geir Erlandsen var det tidlig klart at fem eller femten måls tap ikke spilte noen rolle, her var det viktig å slippe alle til. Resultatet fra kampen ville neppe komme til å få noen betydning for det videre sluttspillet, det er resultatene mot ØIF Arendal og Fyllingen som er avgjørende.

Vi har tidligere skrevet at sluttspillet er bonus og vi spiller selvfølgelig for å komme videre her, men læringen er tross alt like viktig med tanke på neste sesong. Dette var en kamp hvor læring og erfaring var det viktigste, bedre læring enn å spille mot Norges beste lag får du ikke i Norge i dag.

Nå gjelder det å fokusere på onsdagens kamp.

Det første som ramlet i hode når kampen mot Haslum ble flytte fra søndag til lørdag var at når får vi en dag mindre å samle oss etter bataljen mot Fyllingen. I dag kan dette fortone seg som en lykke for oss, ØIF Arendal må på reise til Bergen i dag, vi får en ekstra hviledag. Når vi i tillegg vet at Geir gjennom disponering av mannskapet mot Haslum kunne belaste nøkkelspiller mindre enn det ØIF Arendal kan i dag, ja da ble kanskje flyttingen fordel Nøtterøy.

Med psykisk overtak på ØIF Arendal

Vi har møtt ØIF Arendal i tre kamper siden august 2011. I treningskampen i august overkjørte vi ØIF Arendal borte, i seriekampen hjemme spilte vi uavgjort, og i den meget viktige bortekampen i romjula vant vi med et mål i Arendal.

Alt annet en tett og jevn kamp i Arendal vil overraske, derfor vil den 8. spillerens deltagelse kunne bli helt avgjørende.

Denne kampen er foreløpin bare satt opp til dekning via «Kampen Online», så Nedeneshallen onsdag 18. aprik kl. 18.30 blir nok det beste stede og oppleve kampen.