Vi reiser til Bergen

Stallens bredde og skadesituasjonen er den største utfordringen.

Onsdag fikk vi et fortjent tap, men også et litt surt tap mot ØIF Arendal. I dag reiser vi til Bergen for å møte FylllingenBergen med en drøm om å ta to poeng borte, men det kommer til å bli et tøft prosjekt.

Tap for ØIF Arendal
I onsdagens kamp hang vi med i snaue ni minutter på stillingen 2 – 2, så tok ØIF Arendal over og førte kampen. En små skadde Johnny Jensen kunne bare spille forsvar er med på svekke laget. Det var forover det vi var direkte svakt, i forsvaret viste vi vår gamle styrke. I 43 førti minutter kunne ØIF Arnedal nærmest gjøre hva de ville når vi angrep, de hadde full kontroll på oss. Vi skyter for lite og får dårlig.

Fra drøye 21 spilte minutter i andre omgang kom seks magiske minutter. ØIF Arendal som lede 23 – 15 til det var spilte 21 minutter full kontroll, så kom Nøtterøy voldsomt. Hva som fjernet proppen i ØIF Arendals forsvar er usikkert, men målene rant inn jevnt og trutt. I løpet av seks minutter og ni sekunder hadde vi scoret syv ganger ØIF Arendal 0. På dette tidspunktet trodde vi det umulige var blitt mulig og verten hadde full panikk i egne rekker. I løpet av de neste to og et halvt minutt ble det ingen flere mål, men vi hadde sjansen til og både få uavgjort og vinne kampen. Hadde Michael satt den siste ballen i mål i stede for i tverrliggeren så hadde vi fått et poeng.
To poeng til oss ville kunne vi betraktet som et ran, for ØIF Arendal var best i 60 % av kampen.

For de som husker godt etter satte Johnny siste ball i tverrliggeren etter en utrolig opphenting i slutt minuttene. Begge disse hendelsene sier hvor små marginer det er.

Nr Lag Kamper V U T Målforskjell Poeng
1. ØIF Arendal 3 2 1 0 77 73 5
2. Haslum HK 3 2 0 1 96 85 4
3. FyllingenBergen 3 0 2 1 78 80 2
4. Nøtterøy 3 0 1 2 67 80

Med de to ballene i mål ville Haslum ledet for ØIF Arendal og Nøtterøy på fire poeng, Fyllingen ville inntatt fjerdeplassen med 1 poeng.

Skal drømmen om avansement leve må vi ha to poeng i Bergen.
Vi sliter med småskader og usikkerhet knyttet til noen spillere som gjør at dette ser vanskelig ut, men ikke håpløst. Gutta har lovt å ikke selge seg billig. Unnsett utfall har sluttspillet hatt en stor verdi med tanke på neste sesong.

Vi ser klart hvor problemet ligger.
Forsvaret er bunnsolid, målvaktene er på toppen, angrepet er vår akilleshæl og det her vi trenger å gjøre grep.

Vi krysser armer og bein og håper på to poeng.