Nøtterøy vs Haslum…

Onsdag spiller vi for ære og læring.

Lørdagens sure et måls tap er glemt, gleden over prestasjonene er ta vare på som byggesteiner for den kommende sesongen. Det var vel ingen som på forhånd trodde at Nøtterøy skulle klare å skape panikk i hjemmelagets rekker, men det gjorde våre gutter.  Mot Arendal hadde vi en god start og så 45 dårlige minutter fremover på banen, for så å komme med en formidabel sluttspurt. Vi tapte med et mål, men kunne faktisk tatt minst et og kanskje begge poengene i slutt minuttet.

I kampen mot Fyllingen glipper det litt på slutten av kampen, men igjen klarer vi å plukke inn mål etter mål. I denne kampen kunne vi også sikret oss et poeng i sluttsekundene, men slik ble det ikke. Til sammen to mål i to kamper skiller oss fra fremdeles å kjempe om sluttspill plass.

Skadde situasjonen ødela for oss i dette sluttspillet.

Bilde: Simen Holm er Nøtterøy topp scorer så lang i sluttspillet, han lover mange nye perler mot Haslum..

Nest siste hjemmekamp i sesongen 2011/12
Når det gjelder kampen mot Haslum onsdag har Geir bestemt seg for å la Nøtterøys yngre garde få prøve krefter og høste erfaring mot Norges beste lag.  Dette blir nest siste mulighet for å se våre gutter i aksjon denne sesongen.

Haslum er skyhøye favoritter og med tre strake seiere mot Nøtterøy kan vi jo håpe på at de gjør en undervurdering på onsdag kveld.

Sluttspill ble ikke som i våre drømmer.
Det var mange som drømte om et avansement, men den gang ei. Uansett disse seks kampene har gitt uvurderlig kamptrening og erfaring med tanke på neste sesong.  Om ikke det har hvert tydelig nok tidligere i sesongen så vet vi i hvert fall nå hvor skoen trykker,

Forsvaret har hvert vår styrke og jakten på Andre Fevangs er i gang. Det er i forsvaret vi skal legge grunnen for resultatene nest sesong også, men da vil vi se flere skudd som går inn fra distanse når vi angriper.

Mot standerne må frykte vårt angrepsspill like mye som de misliker vår bastante, men fair forsvarsspill. Vi kom på tredjeplass når det gjaldt Fair play. Det var kun Elverum som slapp inn færre mål enn oss, det skilte tre mål.

I slutt spillet er vi det laget som har minst bestrafning uansett pulje. Totalt sett er vi på tredjeplass når det gjelder baklengsmål i de to puljene.
Når det gjelder lagets 8. spiller så kom vi på femteplass både hjemme og totalt. Vi kan love dere at det blir mer å glede seg til i kommende sesong, men vi skal gi dere underholdning i de to kampene som er igjen.