Tap mot Haslum ga god læring

Det viktigste med Haslum kampen var ikke resultatet, men hvordan den enkelte løste oppgaven. 

I forkant av kampen snakket vi Haslums ass.trener Tarjei Sundal som signaliserte at de ville bruke en småskadet Erland Mamelund minimalt og sannsynligvis bare hvis man følte seg truet.
Vel, Erlend Mamelund fikk en del tid på banen og det må vi ta som et komplement på vårt spill, de følte seg aldri helt sikker på at de ville fikse et skadeskutt Nøtterøy mannskap uten Erlend på banen.

Geir hadde før kampen signalisert at yngere spillere og spillere med lite spilletid skulle få prøve seg mer på parketten i denne kampen enn tidligere.
Alle skal ha kreditt for at de kjempet til siste slutt, men en motstander som Haslum avsløre enkelt lagets og den enkelte spillers svakheter. Vi slipper inn mer mål en normalt, men ikke mer en mot Haslum sist, på en annen side scoret vi fire mer en sist. Det som kampen lider endel av mange tekniske feil lever at spiller man kunne forvente mer av,

Med Johnny ute var vi svekket i forsvar og med rødt kort på Simen Holm tidlig i ander omgang ble vi også svekket forover. Med disse vekke var det andre spiller som tok tak og virkelig sto frem. Kim har levert en meget god sesong og kronet det hele med toppscorer rolle og banens beste spiller. I denne kampen ble det spilt mer på Kims kvaliteter en tidligere og her ligger det et stort potensiale i å utnytte dette i kommende sesong. Simen Fredriksen har også levert god i de fleste kampene etter han kom tilbake fra skade. Simen er like aggressiv som en lemmen i alle kampens faser og vil nok også bli en av lagets nøkkel spillere kommende sesong.

Fordi om vi samlet sett leverte en tilfredsstillende kamp er det enkelt spillere som sliter med å prestere på dette nivået og de må jobbe intens med tanke på mulig spilletid neste sesong.

ØIF Arendal skal vi slå i dag.
Hjemmekampen mot ØIF Arendal er den siste kampen i årets sesong og i den har vi lyst til å levere et positivt punktum. For noen spillere blir dette den siste mulighet for å vise at de ønsker å være med neste sesong.

100 % innsats på banen og et «ryddig hode» som forhindrer en mengde tekniske feil er viktige momenter som Geir vil se etter i denne kampen.

Når lysene slukkes i Nøtterøyhallen i kveld har vi uansett resultat levert en over forventning god sesong og når høsten kommer vil vi møte bedre rustet til å levere på topp i kamp etter kamp i 2012/13 sesongen.