Perfekt punktum ….

<p>Etter bataljen i Arendal for noen dager siden var dette revansjen vi trengte.</p>

Bedre avslutning på en vellykket sesong kunne vi ikke få, og på nytt leverte gutta en thriller av en håndballkamp.
Det lå i luften at dette ville bli en kamp av kategorien thriller, og thriller ble det.  Gjestene førte kampen i 45 minutter, men aldri mer enn at vi flere ganger var ajour. Etter 45 minutter kom vi foran for første gang. Gjesten som kjempet om en semifinaleplass fikk det vondt i de neste åtte minuttene, men klarte på nytt og komme ajour og foran.  Snaue fire og et halvt minutt før slutt ledet gjestene med to mål, og semifinalen så ut til å være sikret.

På nytt viste Nøtterøy sine forrykende avslutnings egenskaper og 26-28 ble snudd til 30 -29 på tre minutter og 10 sekunder. Den herlige revansjen var et faktum og ØIF Arendal va r ute av sluttspillet.

Flere spiller sto frem i denne kampen og grep muligheten. Den som virkelig slo til når det trengtes var Christopher Björklund med 9 fulltreffere. Kjempene Simen Holm og Andre Fevang leverte på nytt forhold til forventinger i sin avskjedsforestilling.

André holder heldigvis døra på gløtt hvis klubben skulle komme i nød, mens Simen setter studiene foran håndballen de kommende årene.

Det var en synlig stolt Geir Erlandsen som kunne juble etter kampen, for Nøtterøy og Geir fikk akkurat den avslutningen som gjør det letter å ta fatt på kommende sesong.

To mål skilte oss fra semifinale.
Hadde vi satt siste ballen i bortekampen mot Fyllingen og ØIF Arendal så hadde vi endt i semifinalen og det med Johnny Jensen ute i fire kamper pluss spill bare forsvar i deler av kampen borte mot ØIF Arendal.

Når vi ser tilbake på sesongen er så er det kun to lag vi ikke har tatt poeng imot.
Viking og Haslum har slått oss i to kamper, mens Drammen har påført oss det største tapet med 6 mål. Viking, Runar, Follo og Haslum har klart å slå oss med fem mål. Vår største seier kom mot Herulf og Runar med fem mål.

Det som også har kjennetegnet Nøtterøy er at det er ikke slutt før fløyta går og thriller avslutningene har stått i kø.

Dette skrev media.

Nøtterøy spillere og ledere kunne slippe jubelen løs etter seieren mot ØIF Arendal.