Astrid-Marie tar markedskontroll

Astrid-Marie skal være med å løfte produktet Nøtterøy Håndball til nye høyder.

Da vi møter Astrid-Marie i dag for en liten prat var det vanskelig å avgjøre hvem som strålte mest, Astrid-Marie  eller sola. Vi kan trykt si at denne solstrålen av markedssjef lyste av glede å pågangsmot over den nye jobben hun starter i 1. juni. Vel hun er allerede i gang med møter i denne uken fordi om startdatoen først er i slutten av neste uke.

Astrid-Marie er Tønsberg jente, med fartstid på kanten i Flint Håndball frem til hun var 18.  I Nøtterøy vil Astrid-Marie stå sentralt i oppgaven med å skape produktet Nøtterøy Håndball, samtidig som han skal sørge for at sponsorene får valuta for de kronene som pløyes inn i klubben.

Astrid-Marie 32 år og ugift. Sin unge alder til tross har hun en bred erfaring. Med markedsførings utdannelse fra Handelshøyskolen BI – Vestfold og grafisk design fra Idefagskolen har jenta et godt fundament å bygge arbeide på. I tillegg har hun en solid arbeids erfaring helt tilbake til år 2000. Oppgaven hun når forlater til fordel for Nøtterøy Håndball er et engasjement som art director i VVS bransjen.

Det er forbundets krav som forlanger at Postenligaklubbene skal ha to fulltidsstillinger, en daglig leder og en markedssjef. For Nøtterøy var sistnevnte stilling den viktigste å få besatt nå, og en bedre kandidat tro vi det vil være vanskelig å finne i vårt nærmiljø.
Vi gratulerer Astrid-Marie med jobben og takker for at hun valgte Nøtterøy fremfor et par andre alternativ.