«Drittvakta» ingen ville ha

Nøtterøys G16, G18, A-laget, supportere og styre tok ansvaret for renhold og billetter på toalettene under Tønsbergmessen.

Ingen skal beskylde Nøtterøys spillere og styre for å lide av primadonnanykker. Toalett vakt og renhold er kanskje den minst attraktive jobben under Tønsbergmessen, men i Nøtterøy stiller spillere og ledere når klubbens sponsorer ber om hjelp.

Nettopp det å stille opp til denne typen dugnader, betyr mer en bare å utføre en oppgave. Det sender også et signal til våre sponsorer om at vi er takknemlige for den støtte de gir oss og at vi stiller på det meste så lenge de ikke kollidere med kamper, samlinger og forberedelser inn mot kamp.

Totalt stilte vi med 54 vakter, som strakt seg over 300 – 400 timer, og her var det ikke skille på om du var G16 spiller eller bar navnet Johnny Jensen eller Hreidar Gudmundsson.

Vi snakket med Markedsassistent Kjell Almenning i Tønsbergmessen på søndag kveld, han ga uttrykk for av våre dovakter hadde levert en god jobb. Han var også imponert over at stjerner som Johnny og Hreidar satt time etter time og tok i mot penger, ryddet og holdt orden på toalettene. Det er til inspirasjon for oss å se at alle stiller likt i Nøtterøy og ingen hever seg over felleskapet når det gjelde å ta i for klubben.

Vi takke alle som «satt inne» mens noen kunne kose seg ute i sola denne pinsen, en ekstra stor takk til våre fantstiske supportere Wilhelm Herholdt Hafner, Ole Chr Nauen Olsen og Terje Møyland som alltid stiller opp.

Noe å lære her – Robert Stoltenberg – Dovakten