Så flyr håndballen igjen

ØIF Arendal – Nøtterøy 28-27 (14-13) Hvem som har grunn til å være mest fornøyd er ikke godt å si, men dette var ØIF’s femte kamp siden 1. august og femte seier, mens Nøtterøy spilte sin første.

Jeg vil tro at den som har grunn til å være mest fornøyd bør være Nøtterøy trener Geir Erlandsen, fire kampers matching mot null burde gi en fordel i forhold til samspill. Nøtterøy manglet Hreidar som er opptatt med OL og Michael som er skadet.

I Hreidars fravær sto Tarjei og Richard hver sin omgang, begge leverte godkjent målvaktsspil.  Våre nye spillere svarte alle til forventningen med et ekstra pluss til Petter Øverby. Petter leverte fem spiller mål, mens Khaled Chentout ble toppscorer med  syv mål. Vår siste nykommer Eric Sindermann tegnet seg for fire mål, mens Jacob Gjøme satte inn to. Johnny tilbake etter skade avbrekk i sluttspillet og tegnet seg for tre nettkjenninger. Kim ser ut til å være tilbake der han slapp forrige sesong med fire baller i nota.

Geir fikk de svarene han trengte i fohold til det fortsatte treningsarbeide.
 
Dette lover bra og allerede torsdag er det ny kamp, denne gangen i Nøtterøyhallen. Herluf tar turen fra Moss og har vel en del og hevne fra forrige sesong.

Nøtterøy stilte følgende lag. 

Spiller: Mål:
Khaled Chentout 7
Petter Øverby 5
Eric Sindermann 4
Johnny Jensen 3
Kim Tajet Skaug 3
Jacob Gjøme 2
Jonas Gundersen 1
Kristian Werner Nordby 1
Simen Fredriksen  
Simen Holm  
Trygve Trangerud  
Viktor Olofsson  
Richard Landgård Målvakt
Tarjei Hamborg Målvakt

Les mer på Agderposten’s sider.