Nøtterøy vant greit …

Dette var sesongoppkjøringens ander treningskamp og vi ser mye som skaper forventinger. Video: Se Geir kommentere kampen.

Nøtterøy – HK Herulf 31 -25
Nøtterøy vant kampen greit, men det var mye som skurret i starten av kampen. Herulf kom best i gang og ledet 4 – 1 etter fem minutter. Syv minutter senere var vi ajour og fra da hadde vi mer eller mindre kontroll på kampen.

Hva er så beholdning?
Vi ser at vi har en klart bredere stalle enn forrige sesong, vi har fått mer muskler både foran og bak på banen. Vi har spillere som garantert kommer til å vise frem nytt artisteri i Nøtterøyhallen. Ballen går raskere, vi skyter mer og når kanonene blir innstilt vil vi garantert score mer. I denne kampen brenner vi 10 – 15 sjanser som burde gått inn, men scorer allikevel 31 mål.

I forsvaret har vi nå en spiller gruppe som gir oss muligheter for å variere spillet på en helt annen måte enn forrige sesong.

Khaled ble dagens toppscorer med 8 mål, Eric fulgte opp med 6 og Petter frem. Jonas G satte inn 4 mål. Jonas er kanskje den av spilleren fra forrige sesong som har hatt mest fremgang de siste seks månedene. I mål sto Richard og Tarjei hver sin omgang og her vil det bli kamp om plassen bak Hreidar som nok må betraktes som første valget enda en sesong.

Alt i alt ser dette veldig bra ut, vi har en drøy måned til seriestart og innen den tid er nok rusket raket ut av lagmaskinen.

Første kamp nå er 2. runde i CUPen 21. august i Framhallen kl. 19.00. Vi håper mange finner veien til Larvik for å støtte laget på vei mot spektrum.