Lett match ..

Nøtterøy innledet årets Skjærgårdsleker med seier som forventet. Vi trøblet litt i starten av kampen og gjestene holdt greit følge til 7 – 7, men herifra og inn hadde vi full kontroll.

Geir valgte å la noen av de yngre spillerne får prøve seg Richard Langaard fikk spille hele kampen i mål til karakteren godkjent. Kahaled Chentout brukte en omgang på å bli lagets toppscorer med åtte mål. Jakob Gjøen som har levd litt i skyggen av de tre andre nykommerne leverte også en solid match og satte inn sju mål.

Sier til tross det var ingen stor kamp av Nøtterøy og laget må løfte seg flere hakk i dagens kamp hvis drømmen om to poeng og finaleplass skal fortsette å leve.

Når dette er sagt var det flere enkelt prestasjoner som vi tar med oss i minne fra kampen. Vi husker godt Kims scoring da han med skittlengde som en tresteghopper passerte alle Fjellhammers spillere og satte ballen i mål. Vi husker også Richards dobbeltredning, en av Kahaled’s scoringer fra 7 meter merke. Ja slik kan vi fortsette å liste opp enkelt prestasjoner som vi tar med oss.

I dagens kamp som starter kl. 15.00 mot Lugi vil Geir toppe Nøtterøys lag og så får vi se hvor vi står. Lugi knuste ØIF Arendal enkelt i går.

Les mer i TB

Se og hør Geirs kommentarer etter kampen.