Bunnsolid avslutning i Skjærgårdslekene

Vi klarte pallplass og det var bra, det som var enda bedre var at vi hadde en stigning i vårt spill fra første til siste kamp. De lærende strides nok om hvor godt dette var, men vi skal være oppmerksom på at Follo er tippet som nr. 4 hos to av tre bettingselskaper.

På nytt sliter vi litt i starten og Follo følger oss greit i de ti første minuttene på stillingen 4 – 4. I løpet av de neste ni minuttene tar vi fullstendig kommando og går opp i en 10 – 6 ledelse.

Fra dette tidspunktet var det ikke mange i hallen som tvilte på at Nøtterøy ville hale i land seieren.
Dette var den niende treningskampen med alle mann til stede. Det er klart at det ikke er gjort over natten og samspille gamle og nye spiller, teste spillere i nye roller og utvikle nye spilleformasjoner. Derfor for er det gledelig å se at brikken er i ferd med å falle på plass og i tillegg vite at vi har mer å gå på.

Vi håper dette var den oppvisningen som skulle til for at dagens supporter klarer å trekke nye håndball frelste til Nøtterøyhallen. Jeg tror vi kan garantere mye moro i hallen ut over sesongen.

Før serien kastes i gang for alvor skal vi gjennom en ny runde i CUPen først kommende torsdag. Vi håper riktig mange tar turen til Oslo og Ellingsrudhallen for å støtte gutta på veien mot Spektrum.

Se og hør Geirs oppsummering av Skjærgårdslekene