Tap for Lugi

Etter kampen i går snakket vi med en skuffet Geir Erlandsen. Skuffelsen var i selve tapet, men måten vi tapte på.
Temperaturen og laglederbenken var til tider høy, og frustrasjonene over egne feil var nok bidragsgivende til dette. Tilskuerne gledet seg nok mer over innsatsen til enkelt spillere i kampen en et sluttresultat som de tar med fatning.

Vi må bare erkjenne at Lugi var et bedre lag og gjorde færre feil en oss, for det er ikke til å stikke under teppe at det var våre egne tekniske feil som felte oss. Dette regner vi med at Geir og gutta retter opp i før serien starter og så får vi supportere glede oss over at vi virkelig ser potensiale i laget. Kanskje ser vi mindre tekniske feil allerede i dagens kampe mot ØIF Arendal, for er det en kamp vi vil vinne denne helgen så er det kampen mot ØIF Arendal. Dagens kamp avgjør om vi får spille om tredjeplassen eller må kjempe om femteplassen.

Se og hør Geirs dom etterfulgt av klipp fra kampen.