Vel blåst Inger Marie

Under og etter årets Skjærgårdsleker har vi i Nøtterøy bare mottatt positive tilbakemeldinger om arrangementet. Det var en stram timeplan som var satt og etter ønske fra klubbene ble spilt tre innledende kamper med den fjerde kampen som plasseringsspill.
Noe av innvendingen mot tidligere år var at belastningen ble for stor for de lagene som gikk til finalen.  Mange ledere fryktet skader som følge av dette og ønsket færre kamper.

Så får vi vente se på alle tilbakemeldingene om ikke dette er fremtidens avviklings opplegg for Skjærgårdslekene. Vi har sett i enkelte diskusjonsfora at de beste lagene var savnet, dette håper vi retter seg når avviklingsdatoene blir flyttet til begynnelsen av august til neste år.

For å gjennomføre årets Skjærgårdsleker stilte ca. 500 personer opp for klubben denne helgen. Og sjef for hele denne gjengen har Nøtterøys nye arrangementsansvarlig Inger Marie Elmer.

Se og hør Inger Marie’s kommentarer og takk.