Nøtterøy enkelt videre

Ekeberg – Nøtterøy Håndball Elite 21-36 (7 -16)
Dette ble en kamp som går over i historien som en treningsøkt for toerne og deler av 18 laget. Etter 90 sekunder ledet Nøtterøy 4 -0 og det hele var i realiteten avgjort. Geir hadde kun med seg en av de spillerne du så i første syveren i Skjærgårdslekenes siste kamper. Ellers var både 94 og 95 årgangen representert i troppen og for å fylle opp kamprapporten med 12 spiller var både Geir selv og ass. Trener Thomas Hay ført opp.

Kampen mot Ekeberg var nærmest å betrakte som en transport etappe på veien mot fjerde runde i CUPen, så Nøttery kunne spare en del spillere med småskader og sykdomstendenser.

De «gamle» er eldst
Det blir vel kanskje feil og betegne 93 modellen Jacob Gjøen som gammel, men uansett så var det Kristian Nordby, Viktor Olofsson, Tarjei Hamborg og nevnte Jacob som sto frem i denne kampen så lenge de var på banene.
Det som kanskje overrasker mest er at øvrige toere og de yngste ikke griper muligheten bedre med å klinke til i en kamp som dette.

10 september får vi vite hvem vi møter i neste runde. Fjerde runde skal være spilt innen 19.09 så det blir neste obligatoriske kamp.

NB! Nøtterøy spiller sin neste obligatoriske kamp mot Runar torsdag 13. september.

Nøtterøy stilte med følgende lag:

Jacob Gjøen (bilde) 8
Kristian Nordby 8
Trygve Trangerud 6
Viktor Olofsson 5
Snorre Grading 3
Eric Sindermann 2
Thomas Hay 2
Jørgen Brede 1
Theodor Jansen 1
Geir Erlandsen
Richard Langaard Målvakt
Tarjei Hamborg Målvakt