Serieråpner mot en av gullfavorittene.

Alle eksperter regner med at gullkampen vil stå mellom Elverum og Haslum og alt annet vil overraske.

Søndag er det serieprimere mot en av de to gullfavorittene i årets sesong.
For de som husker godt etter gikk vi på et to-målstap mot Elverum i bortekampen. De første 6 minuttene fulgte lagene hver andre men så gikk alt den veien høna spraker og før 16 minutter var spilt ledet Elverum med syv mål. Ved Pause var stillingen 17 -11 og alt så håpløst ut.

I andre omgang fikk vi se ett nytt Nøtterøy mannskap som kjempet seg inn i kampen og etter 23:34 var stillingen 24-23. Den som satte inn det 23. målet var Jonny Jensen som også har tippet Elverum som topp to.  Så stoppet fremgangene og vi tapte til slutt med to mål.

1363 tilskuere skapte liv og rør på tribunen, snittet var 1631,9 i forrige sesong derfor trenger Nøtterøy hver stemme.

For bare kr. 100,- kan du bli med til Elverum.
Vi håper at våre supportere har anledning til å bli med og heie oss frem!  For bare kroner 100 kan du bli med i bussen sammen med spillere og støtteapparat.  Avreise fra Tønsberg Gressbane klokken 12.30 – med stopp på Gardermoen før ankomst Elverum.