Kikk-off og oppladning

Taktikken for søndagens slag ble lagt på viking grunn.

Torsdag ettermiddag og kveld var Nøtterøys sponsorer, spillere og ledere samlet hos Svein Andersen på Oseberg Gård for å bli beder kjent. Før sponsorer og ledere kom var gutta samlet på historisk grunn for å legge slagplan for kampen inne i Hedmarks dype skoger. I dette spiller møte ble også målsetningen spikret og resultatet ble minimum samme plass som forrige sesong, det betyr syvendeplass eller bedre.
  Etter spillermøte ble sponsorer, ledere og spillere tatt i mot av en velopplagt Svein Andersen som ønsket velkommen til gårds og fortalte kort om gårdens lange historie. Svein tok så «menigheten» på et femtitalls på vandring inn i de dype skogene ved Oseberg gård mot lavvoene som er bygd opp inne i skogen.Bilde: Svein Andersen ønsker velkommen
På veien innover i skogen var det lagt inn flere stopp hvor Sveins fortellerglede ble til fortalt på en måte som både gledet og kunne få nakkehårene til å reise seg på deltagerne. Om mister Oseberg himself klarte å hente frem urkraft til Nøtterøys spillere fra de mer en sekstitalls gravhauger på gården vil vise seg på søndag.

Bilde: På vandringen innover mot de dype skoger forklarer Svein ivrig om pleie av kulturlandskapet.

Bilde: Vandringens mest «skumle» plass. Deltagerne fikk beskjed om å spare krefter og hurtighet til dette stede skulle passeres på hjemturen. For har hadde det nok hendt myer rart i gammel tid og i nattens mulm og mørke var det nok enkelte som var oppe og luftet seg.

På den videre vandringen inn i skogens dyp måtte det selvfølgelig konkurreres. Spillere, sponsorer og ledere ble delt opp i fem mix lag som skulle konkurrer i hesteskokasting, ballasting, spikerslag i flere varianter og for ikke snakke om ryttertevlingen.
Etter endt kappestrid ble det vandring på fakkelbelyste stier mot lavvoene hvor det skulle bespise, tales og samsnakkes.

Bilde: Klar for oppsett av lag før den store dysten.
Bilde: Johnny mestrer hesteskokasting like godt som håndballen, kanskje dette blir hans nye paradegren når håndballkarieren er over.
Bilde: Tønsberg Blads Knut Brox kjempet tappert mot Johnny Jensen
Bilde: Jan Johansen i Veiseitn har hvert en ivrig støtte spiller for Nøtterøy Håndball. Denne bilstørrelsen passer vel best å praktisere med.
Bilde: Sportsligkoordinator Frank Pedersen viste godt handlag med hammer og spiker.
Bilde: Ikke overraskende slo trehesten til Hreidar over i den islandske gangarten tølt.

Som klubbens ledere åpnet Forde Myre Larsen med å rette takk til alle som bidrar med å få denne klubben opp og frem og ikke minst sponsorene. Etter litt bespisningen presenterte  Geir det sportslige for kommende sesong.

Bilde: Nøtterøy Håndballs leder Frode Myhre Larsen rettet en stor takk til alle sponsorer, støttespillere og aktive.

En stor takk til alle sponsorene som møtte opp her og som støtter oss i kampen om tilværelsene i Postenligaen. En stor takk også til Svein Andersen som formidlet historie om kulturlandskap, kvegdrift og ikke minst de underjordiske som vandrer rundt i skogene ved Oseberg Gård. Så får vi se om frykten for overmakten Elverum også ble fjernet like elegant som frykten for huldra, underjordiske og andre forhistoriske vesen.

Nøtterøys spillere lover å gi supportere, sponsorer, støtteapparat og seg selv «mykje lys og mykje varme» i kommende sesong.