Kikk-off og oppladning i de dype skoger ved Oseberg Gård.

Taktikken for søndagens slag ble lagt på viking grunn.

Skrevet av NTH
Torsdag ettermiddag og kveld var Nøtterøys sponsorer, spillere og ledere samlet hos Svein Andersen på Oseberg Gård for å bli beder kjent. Før sponsorer og ledere kom var gutta samlet på historisk grunn for å legge slagplan for kampen inne i Hedmarks dype skoger. I dette spiller møte ble også målsetningen spikret og resultatet ble minimum samme plass som forrige sesong, det betyr syvendeplass eller bedre.
  Etter spillermøte ble sponsorer, ledere og spillere tatt i mot av en velopplagt Svein Andersen som ønsket velkommen til gårds og fortalte kort om gårdens lange historie. Svein tok så «menigheten» på et femtitalls på vandring inn i de dype skogene ved Oseberg gård mot lavvoene som er bygd opp inne i skogen.Bilde: Svein Andersen ønsker velkommen
På veien innover i skogen var det lagt inn flere stopp hvor Sveins fortellerglede ble til fortalt på en måte som både gledet og kunne få nakkehårene til å reise seg på deltagerne. Om mister Oseberg himself klarte å hente frem urkraft til Nøtterøys spillere fra de mer en sekstitalls gravhauger på gården vil vise seg på søndag.

Bilde: På vandringen innover mot de dype skoger forklarer Svein ivrig om pleie av kulturlandskapet.

Bilde: Vandringens mest «skumle» plass. Deltagerne fikk beskjed om å spare krefter og hurtighet til dette stede skulle passeres på hjemturen. For har hadde det nok hendt myer rart i gammel tid og i nattens mulm og mørke var det nok enkelte som var oppe og luftet seg.

På den videre vandringen inn i skogens dyp måtte det selvfølgelig konkurreres. Spillere, sponsorer og ledere ble delt opp i fem mix lag som skulle konkurrer i hesteskokasting, ballasting, spikerslag i flere varianter og for ikke snakke om ryttertevlingen.
Etter endt kappestrid ble det vandring på fakkelbelyste stier mot lavvoene hvor det skulle bespise, tales og samsnakkes.

Bilde: Klar for oppsett av lag før den store dysten.

Bilde: Johnny mestrer hesteskokasting like godt som håndballen, kanskje dette blir hans nye paradegren når håndballkarieren er over.

Bilde: Tønsberg Blads Knut Brox kjempet tappert mot Johnny Jensen

Bilde: Jan Johansen i Veiseitn har hvert en ivrig støtte spiller for Nøtterøy Håndball. Denne bilstørrelsen passer vel best å praktisere med.

Bilde: Sportsligkoordinator Frank Pedersen viste godt handlag med hammer og spiker.

Bilde: Ikke overraskende slo trehesten til Hreidar over i den islandske gangarten tølt.

Som klubbens ledere åpnet Forde Myre Larsen med å rette takk til alle som bidrar med å få denne klubben opp og frem og ikke minst sponsorene. Etter litt bespisningen presenterte  Geir det sportslige for kommende sesong.

Bilde: Nøtterøy Håndballs leder Frode Myhre Larsen rettet en stor takk til alle sponsorer, støttespillere og aktive.

En stor takk til alle sponsorene som møtte opp her og som støtter oss i kampen om tilværelsene i Postenligaen. En stor takk også til Svein Andersen som formidlet historie om kulturlandskap, kvegdrift og ikke minst de underjordiske som vandrer rundt i skogene ved Oseberg Gård. Så får vi se om frykten for overmakten Elverum også ble fjernet like elegant som frykten for huldra, underjordiske og andre forhistoriske vesen.

Nøtterøys spillere lover å gi supportere, sponsorer, støtteapparat og seg selv «mykje lys og mykje varme» i kommende sesong.