Vi fikk med ett poeng hjem

Et dyrekjøpt poeng som er gull verd i serieåpningen.

Elverum – Nøtterøy 29-29 (16-16)

Gutta gjorde alle bettingselskapenes odds til skamme, men et skår i gledene var att Petter havnet på sykehuset etter en øyeskade som vi ennå ikke kjenner resultatet. Surt var også Kahleds rødekort 10 sekunder før slutt som betyr at han må stå over mot FyllingenBergen.

Nøtterøy åpnet ballet med første scoring etter 28 sekunder, og slik sto det seg i to minutter før hjemmelaget utlignet.  Etter Nøtterøys første må ble det 11 minutter med dårlige avslutninger, tekniske feil og to minutter.  Verten scoret fem ganger og ledet 5-1 nå uret i hallen viste 11:30, da kom Nøtterøys første redusering og fra dette tidspunktet leverte gutta storspill og kunne gå til pause med 16 – 16.

Elverum kom best i gang i andre omgang og økte til 18 -16 før fire minutter var spilt. Etter 5:21 var vi ajour og det er ikke feil og si at på dette tidspunktet førte vi kampen.  Drøye 17 minutter ut i kampen kokte det litt både her og der. Petter blir tatt så kraftig at det ente med besøk på sykehuset. I dramatikken rundt denne taklingen ender med to minutter både til Elverum og Nøtterøy.  Vi klarer i utvisningsperioden og øke til 22 -24, men når begge lag får fult mannskap Spill med mate!A spille pa blackjack casino er ingenting annet en goy, men for de som ikke taler det kan det fort bli alt annet enn det. butter det mot.

For Nøtterøy tok det noen minutter før laget hadde fått reorganisert forsvaret etter hendelsen og Elverum kunne gå opp i en 28-25 ledelse fem minutter før slutt. Da trodde alle at kampen var kjørt og bettingselskapene skulle får rett.

Nøtterøy kom sterkt tilbake når det nye forsvaret var organisert og to minutter før slutt kunne vi notere 28 – 28. Dramatikken fortsatte inn i sluttsekundene, men når slutt signalet gikk lyste tavla 29 – 29 og vi hadde fått ett poeng og en serieåpning som vi hadde drømt om.
Surt med Petters skade, den frarøvet oss kanskje ytterligere ett poeng. Det viktigste er nå et Petter kommer raskt tilbake og så får vi feire dagens poeng.

Østleningen skriver «Uavgjort etter thriller i serieåpningen»

  • Les kamprapport her
  • Les kamp/målutviklig her
  • Skuddstatistikken kan du lese her – vi hadde faktisk bedere uttelling en Elverum 29-29 (skudd 55-51)
Spiller Mål
Khaled Chentout 10
Eric Sindermann 6
Viktor Olofsson 5
Johnny Jensen 2
Michael Jonassen 2
Petter Øverby 2
Kim Tajet Skaug 1
Kristian Werner Nordby 1
Jakob Gjøen 0
Trygve Trangerud 0
Hreidar Gudmundsson Målvakt
Johan Richard Langaard Målvakt