Nøtterøy gutter på samling

Fra 24.-26 september har Glenn Solberg innkalt rekruttlandslaget til samling i Skien. I troppen finner vi to Nøtterøy gutter. Kim Tajet Skaug og Petter Øverby deltar på sin første samling med våre nest beste menn.  Kanskje får vi se at de aksler landslagsdrakta i løpet av de kommende år.

Parallelt med samlingen for rekruttene er også juniorlandslaget samlet og her er Tarjei Hamborg Nøtterøys representant. Simen Fredriksen skulle også deltatt her, men er ut p.g.a. skade.

Som om ikke det var nok så er også Johan Richard H. Langaard tatt ut på Spiller du med en innsats pa 200 mynter og du far en joker pa det midterste hjulet, vinner du en mysteriegevinst pa mellom 100 og 2000 mynter! Ikke rart at automaten kalles for Mega Joker!Mega Joker er rett og slett en fantastisk spilleautomat , og hvis du tidligere har spilt pa jokerautomatene som sto plassert rundt om i hele landet vil du garantert like denne! Dette er en utrolig bra kopi som har mye storre gevinster enn originalen, og da er det vel egentlig bare a sette i gang a spille?Test ogsa ut Mega Jackpot na!Hos NorskeAutomater. ungdomslandslaget samling i Skien.

Når vi vet at Nøtterøys Hreidar Gudmundsson er en av målvaktene på Island så har Nøtterøy fortiden seks spillere som er inne i landslagsvarmen.

Ett annet poeng som for øyeblikket ser ut til å være unikt er att alle Nøtterøys målvakter er i landslagsbilde på ett eller annet nivå.

Vi gratulerer.