Nøtterøys burvokter:

Elverum-Nøtterøy (29-29)

Fra Østlendingen

«Everum startet best, men Nøtterøy anført av Johnny Jensen kjempet seg inn i kampen igjen. Hardt duellspill og misbrukte sjanser er noe Christian Berge må se tilbake til. Og Nøtterøy-keeper Hreidar Gudmundsson var strålende. – Jeg kom hit for å gjøre en helvetes innsats!, sa han etter kampen.»

«Håndball eller rugby
Nøtterøy med Johnny Jensen i spissen viste publikum i Terningen Arena hvordan skikkelig fysisk håndball skal være. Duellene ble etterhvert i overkant harde, og det haglet med utvisninger og gule kort. Én elverumsspiller var ikke redd landslagsspilleren. Leonel Ojala og Johnny Jensen hadde noen dueller som virkelig smalt i hallen. Når man ser Jensen irritert og sint på banen kan det skremme livet av selv den mest hardbarkede mann.»

 

Se intevju og les referat hos Østlendingen.no.