Fyllingen var minst dårlig –

Geir Erlandsen mener dommerne bidro til å ødelegge kampen.

Nøtterøy – FylllingenBergen (23-26)
En elendig start ødela for Nøtterøy, og nedturen startet før kampen begynte.  Mange stusset når spiller nr.9 Kristian Werner Nordby ble ropt opp og ikke entret banen. Det ikke mange viste var at venstre kanten som to dager før (i NM-runden) ble kåret til banens beste spiller ble skadet i ryggen under oppvarmingen. Startoppstilling og formasjoner måtte endres og dette virker selvfølgelig forstyrrende ved kampstart, men la ikke dette være noen unnskyldning. For ordensskyld kan vi gjøre oppmerksom på at Fyllingens toppscorer var Kristian Bjørnsen på høyrekant og nettopp mannen som Kristian ville møt.

Nøtterøys tidligere slagord «Dønn til stede», lånt av Frank Beck, var gått fullstendig i glemmeboken fra kampstart. Når det er sagt skal guttene ha for høy moral til tross for 7 mål 10 minutter ut i andre omgang.

Vi trøblet i starten mot Elverum og kom tilbake, vi trøblet i dag men aldri ordentlig tilbake. Starten på kampene er noe vi må få kontroll på, det er her vår akilleshæl ligger for øyeblikket.

Kampen ødelagt av mange utvisninger.
Det var ikke bare spillerne som hadde en dårlig dag på jobben, det hadde jammen Norges og kanskje verdens beste dommer par også. 14 utvisninger i en kamp som er en av de minst stygge vi har sett den tiden Nøtterøy har spilt i Postenligaen bidro i høy grad til å ødelegge kampen. Vi snaket med flere personer fra andre klubber som var til stede i hallen som mente at markeringsbehovet var stort.

Det er ikke ofte Geir Erlandsen kommenterer dommernes rolle men etter denne kampen var frustrasjonen høy. Geir er rask med å påpekte at det ikke var dommernes skyld at vi tapte kampen, det fikset vi greit selv. Derimot gir han dommeren mye av skylden for at det ble en oppstykket og dårlig kamp, og kanskje spesielt ødeleggende for Fyllingen.

1 poeng foran 2011 sesongen.
Tap til tross vi har startet bedre enn forrige sesong og det med en serie åpning mot to av de lagene som ønsker å kjempe om gullet. Vi forrige sesong fikk vi vårt første poeng i vår tredje kamp, og gjett hvem det var. Jo ØIF Arendal som vi møter til søndagen, hvor vi fikk en durabelig forsvarskamp i Nøtterøyhallen.

Les på Fyllingens hjemmesider.
– 2 viktige poeng på en vanskelig bortebane. Nøtterøy er som et irriterende virus du aldri riktig blir kvitt, men vi er svært glad for seieren, sier trener Anders Fältnäs.

Viktor Olofsson bler kåret til Nøtterøys og banens bestespiller.

En skuffet Viktor Olofsson kunne i det minste glede seg over bestemanns premien fra Montér Zeiner