Så surt, så surt

ØIF Arendal 24-23 (9-13) På nytt var Nøtterøy involvert i et håndball drama i sluttsekundene.

Dette var et surt tap. Etter å ha ledet kampen til pause klarte vi å tape kampen i slutt minuttene. En to minutter og et rødt kort i sluttminuttene samt tre tekniske feil ødela kampen for oss. Vi kan ikke klare andre for dette tapet, selv om vi ikke er ening i det røde kortet til Kim. Mer dramatisk måte kan det ikke avgjøres på når vi på overtid får direkte rødt kort og straffe mot oss som avgjør kampen.

Fremgang til tross for tap.
Forsvaret fungerte bra i det meste av kampen. Det var våre egne tekniske feil som felte oss. Selvfølgelig blir det frustrerende at vi får direkte rødt kort når kampen står og vipper, og i tillegg virker kortet der og da blodig urettferdig. Vi får ta med oss det som var positivt fra denne kampe, og glede oss over en solid fremgang fra kampen mot Fyllingen. Dette er absolutt noe og bygge videre på.

Tross alt bedre start enn i sesongen 2011/13
Vi startet forrige sesong med to tap og en uavgjort akkurat som nå, men vi hadde minus 10 mål  når har vi minus 3. Vi fikk en uavgjort og en seier på de syv første kampene før trenden snudd, og når vi vet at seieren kom i femte kampen mot bunnlaget Sandefjord så ligger vi ann til å kunne komme foran dette skjema.

Vi ønsker oss full hall til helgen
I to bortekamper har vi nå møtte hjemmelag med mellom 1500 og 2000 tilskuere på banen. Det hersker ikke tvil om at et entusiastisk hjemmepublikum er med på å prege utfallet av kampen. Nå håper vi på 1000 til 1200 tilskuere i Nøtterøyhallen, og det tror vi det fort kan bli når Runar står på andre siden av banen, men det er viktig at vi vinner både på banen og tribunen.