Tapet mot ØIF Arendal er historie

Det blir tøft, men vi går for to poeng.

Skuffelsen etter tape mot ØIF Arendal har lagt seg, nå er blikket rettet om søndagens lokalderby.
Gjestene Runar er tippet topp tre av de fleste trenerne og har startet med to seiere hjemme og et tap borte mot Fyllingen. VI har som kjent startet med en uavgjort borte og et tap hjemme og borte. Vi hadde på samme tid en uavgjort og et tap hjemme og et tap borte, tapsmargin har hvert mindre i år.

Resultatene til tross det ser langt bedre ut enn på samme tid i forrige sesong og det var så mye å glede seg over kampen i Arendal. Når vi nå også begynner å få tilbake skadede spillere så blir det mer trøkk på treninger og flere alternativer i kampene.

Økt interesse for håndballen.
De fleste hjemmelagene melder om økt publikums tilstrømning, og til søndag ønsker vi oss en smekkfull Nøtterøyhall. I forrige sesong var den 8. spilleren tungen på vektskålen i flere kamper og det vil fort bli slik i årets sesong at hjemmepublikummet kan være de som avgjør kampene. Vi så det senest i kampen mot Arendal.
Til søndag drømmer vi om et sted mellom 1000 og 1200 tilskuere, og at de fleste er Nøtterøy supportere.

Vi har noe å hevne fra forrige sesong.
Borte tapte vi med fem mål i sesongens andre seriekamp, mens vi tre måneder sener vant med akkurat samme sifrene hjemme. Vi skal ikke glemme at vi i mellomtiden hadde fått grisebank i cupen og tapt med 13 mål i kanskje en av forrige sesongs svakeste kamper.

Sesongen 2011/12
SØNDAG 18.09.2011 Runarhallen 1 Runar Nøtterøy 29-24
ONSDAG 28.09.2011 Runarhallen 1 Runar Nøtterøy 35-22
SØNDAG 18.12.2011 Nøtterøyhallen Nøtterøy Runar 29-24

Se og hør Geirs tanker før kampen.